Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2012
    Reputation
    10
    Posts
    21

    How is Alan Wake running

    Playin with all max settings except: AA -2, AF - 16, FOV - max, FXAA- Low, SSAO - Low: at 27-30fps with some drops from time to time. With 290.53 drivers - saw that there's new 295.51 but didn't tried.
    I use msiafterburner 935/1625. Idle temp of 5600M is 42-3C. , but playing Awan Wake is goes to 69-70C. Never seen such temperatures on my G74Sx - BF3, Skyrim, COD, Witcher 2 - they all run at 62C maximum. AW is DX9 game if that's matters...
    http://i43.tinypic.com/dn26m9.jpg
    http://i41.tinypic.com/npgy2w.jpg
    http://i43.tinypic.com/209rmzr.jpg

    Edit: saw that spontaneous fps drops was from drops in GPU usage - when it goes from 99% to 40-70%, fps drops around 10. I have Zonealarm firewall which consume 5% CPU average usage (resourcemonitor) and 60 opens Tabs in Mozilla. Changed Physics to use GPU in nvidia control panel and now almost no fps drops with the same Mozilla and Zonelarm running background.
    Last edited by codename47; 02-17-2012 at 01:10 PM.
    ASUS G74SX-TZ277D with 4x4GB Kingston

  2. #2
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    10
    Posts
    38

    The game is crude yet, we have to wait for not single patches from developers
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos gJdW.jpeg  

    Last edited by Invincible; 02-17-2012 at 04:10 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •