Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2016
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Question / Something strange

    I have a problem why the ASUS GPU Tweak II software in GPU
    SPEES is showing me no real data regardless of which program I
    change and no matter with the PC Noah or Game

    Photos:
    http://www.up2me.co.il/images/2148882.png

    http://www.up2me.co.il/images/25297732.png

    Thanks for the helpers

  2. #2
    ROG Guru: White Belt Array dfaovred PC Specs
    dfaovred PC Specs
    MotherboardASUS Rog Strix Z390-F Gaming
    ProcessorIntel i5 8600K
    Memory (part number)16GB HyperX Predator RGB DDR4 3200MHz
    Graphics Card #1ASUS Rog Strix 1070 OC
    Storage #1Samsung 970 EVO Plus 500GB M.2 NVMe
    Storage #2Samsung 860 EVO 1TB
    CPU CoolerNZXT Kraken X52
    CaseNZXT H440
    Power SupplyCorsair HX850
    Keyboard HyperX Alloy Elite RGB
    Mouse HyperX Pulsefire Core RGB
    Headset HyperX Cloud II
    Mouse Pad HyperX
    Headset/Speakers Corsair SP2500
    OS Windows 10 (1903)
    dfaovred's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Reputation
    12
    Posts
    92

    Quote Originally Posted by ron24812 View Post
    I have a problem why the ASUS GPU Tweak II software in GPU
    SPEES is showing me no real data regardless of which program I
    change and no matter with the PC Noah or Game

    Photos:
    http://www.up2me.co.il/images/2148882.png

    http://www.up2me.co.il/images/25297732.png

    Thanks for the helpers
    I misunderstood your question, answered correctly below.
    Last edited by dfaovred; 02-01-2019 at 11:19 PM.

  3. #3
    ROG Guru: Yellow Belt Array cekeu PC Specs
    cekeu PC Specs
    MotherboardROG Rampage VI Extreme Encore
    ProcessorIntel Core i9-10920X
    Memory (part number)Corsair CMT32GX4M4Z3200C16
    Graphics Card #1ZOTAC GAMING GeForce RTX 2080 Ti AMP Extreme Core
    MonitorROG SWIFT PG27UQ
    CPU CoolerEK Velocity D-RGB Nickel+Plexi
    CaseLian Li PC-O11DX
    Power SupplySEASONIC PRIME PLATINUM -SSR-1300P
    Keyboard Corsair K70 LUX RGB
    Mouse Corsair Scimitar Pro RGB
    OS Windows 10 Pro 64Bit
    Accessory #1 EK-Quantum Kinetic TBE 300 D5 PWM D-RGB - Acetal
    Accessory #2 EK-CoolStream PE 360
    Accessory #3 EK-Meltemi 120ER Black (500-1800rpm)

    Join Date
    Jun 2013
    Reputation
    11
    Posts
    140

    Quote Originally Posted by ron24812 View Post
    I have a problem why the ASUS GPU Tweak II software in GPU
    SPEES is showing me no real data regardless of which program I
    change and no matter with the PC Noah or Game

    Photos:
    http://www.up2me.co.il/images/2148882.png

    http://www.up2me.co.il/images/25297732.png

    Thanks for the helpers
    This is normal, it displays right the maximum value in MHz and left the current value

  4. #4
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2016
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Is there a guide that guide that I can know what everything is doing and saying?

  5. #5
    ROG Guru: Yellow Belt Array cekeu PC Specs
    cekeu PC Specs
    MotherboardROG Rampage VI Extreme Encore
    ProcessorIntel Core i9-10920X
    Memory (part number)Corsair CMT32GX4M4Z3200C16
    Graphics Card #1ZOTAC GAMING GeForce RTX 2080 Ti AMP Extreme Core
    MonitorROG SWIFT PG27UQ
    CPU CoolerEK Velocity D-RGB Nickel+Plexi
    CaseLian Li PC-O11DX
    Power SupplySEASONIC PRIME PLATINUM -SSR-1300P
    Keyboard Corsair K70 LUX RGB
    Mouse Corsair Scimitar Pro RGB
    OS Windows 10 Pro 64Bit
    Accessory #1 EK-Quantum Kinetic TBE 300 D5 PWM D-RGB - Acetal
    Accessory #2 EK-CoolStream PE 360
    Accessory #3 EK-Meltemi 120ER Black (500-1800rpm)

    Join Date
    Jun 2013
    Reputation
    11
    Posts
    140

    Quote Originally Posted by ron24812 View Post
    Is there a guide that guide that I can know what everything is doing and saying?
    On the left panel you can see what happens while the card is working.
    By making a Bench with TechPowerUp GPU-Z For example we can see the graphics of the panels of GPUTweak inform us.

  6. #6
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    34

    in simple "user" language - you have to stress/load your gpu - ASUS software is showing MAX clocks, but your realtime/on-demand apps are showing info @current timestamp (and at this moment you are using desktop + monitoring app @99% of cases). =)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •