Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    4

    The double boot is solved with latest BIOS-0805.
    You can get it from https://www.asus.com/Motherboards/RO...HelpDesk_BIOS/

    Now system starts successfully on the first try. ( BIOS default settings )

    Double boot appears if I try XMP and some values leave on AUTO.

  2. #12
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2019
    Reputation
    10
    Posts
    3

    <delete>
    Last edited by ChemicalBreath1; 04-06-2019 at 04:56 PM.

  3. #13
    New ROGer Array ytheekshana PC Specs
    ytheekshana PC Specs
    MotherboardRog Maximus XI Formula
    ProcessorIntel Core i9 9900K
    Memory (part number)G Skill TridentZ RGB 32GB (8x4)
    Graphics Card #1Rog Strix RTX 2080S OC
    MonitorAsus VG258QR 165Hz 1080p
    Storage #1Samsung 970 Evo Plus NVME M2 500GB
    Storage #2Seagate Barracuda 2TB
    CPU CoolerAntec Neptune 240 ARGB
    CaseRog Strix Helios
    Power SupplySeasonic Focus 80+ Gold
    Keyboard TUF Gaming K5
    Mouse TUF Gaming M5
    Headset Fantech Captain 7.1
    OS Windows 10 1909

    Join Date
    May 2020
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Same here..... It happens to me too in my Maximus xi formula. I am using XMP 1 on my gskill 3200mhz RGB rams. If I turn off XMP, double boot disappears.
    Latest bios 15xx.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •