Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    4

    The double boot is solved with latest BIOS-0805.
    You can get it from https://www.asus.com/Motherboards/RO...HelpDesk_BIOS/

    Now system starts successfully on the first try. ( BIOS default settings )

    Double boot appears if I try XMP and some values leave on AUTO.

  2. #12
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2019
    Reputation
    10
    Posts
    3

    <delete>
    Last edited by ChemicalBreath1; 04-06-2019 at 04:56 PM.

  3. #13
    ROG Member Array ytheekshana PC Specs
    ytheekshana PC Specs
    MotherboardRog Maximus XI Formula
    ProcessorIntel Core i9 9900K
    Memory (part number)G Skill TridentZ RGB 32GB (8x4)
    Graphics Card #1Rog Strix RTX 2080S OC
    MonitorAsus VG258QR 165Hz 1080p
    Storage #1Samsung 970 Evo Plus NVME M2 500GB
    Storage #2Seagate Barracuda 2TB
    CPU CoolerASUS ROG LC 360 RGB
    CaseRog Strix Helios
    Power SupplyASUS ROG THOR 850W Platinum
    Keyboard ASUS ROG Strix Flare
    Mouse TUF Gaming M5
    Headset Fantech Captain 7.1
    OS Windows 10 Pro
    Accessory #1 Lian Li Strimmer Plus 24Pin + Dual 8 Pin

    Join Date
    May 2020
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Same here..... It happens to me too in my Maximus xi formula. I am using XMP 1 on my gskill 3200mhz RGB rams. If I turn off XMP, double boot disappears.
    Latest bios 15xx.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •