Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 26
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Aura - Livedash Issue

    I have Aura 1.06.17 installed, does anyone know which Livedash version works with this Aura version?

    Thank you

  2. #2
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    10
    Posts
    50

    I think the last version was fixed. I originally downloaded the beta LiveDash from the Ryuo support page and it worked.

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Exclamation Live dash issue and Aura

    I have uninstalled every asus software program and reinstalled after of course and i still continue to get a error saying {Asus Device no found? }
    Live dash will not open and i have never gotten Aura to work period. Anyone else having this issue?

  4. #4
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    My rig

    Asus maximus extreme XI
    CPU core i9 9900k Liquid cooled (custom loop)
    ram CORSAIR Vengeance RGB Pro 64GB (4 x 16GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3000 (PC4 24000) Desktop Memory Model CMW64GX4M4C3000C15
    GPU MSI RTX 2080 Trio

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2017
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Quote Originally Posted by ALIENICECOOLER View Post
    I have uninstalled every asus software program and reinstalled after of course and i still continue to get a error saying {Asus Device no found? }
    Live dash will not open and i have never gotten Aura to work period. Anyone else having this issue?
    Yes, it happens after windows update. Problem with Aura and LiveDash.
    Asus software stop working after every bigger windows update.

  6. #6
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Same problem, it has to be a software issuse.

    Quote Originally Posted by ALIENICECOOLER View Post
    I have uninstalled every asus software program and reinstalled after of course and i still continue to get a error saying {Asus Device no found? }
    Live dash will not open and i have never gotten Aura to work period. Anyone else having this issue?
    I Have a Formula XI board and the live dash software cannot be detected. Everything was working when I initially started everything and then I downloaded the software and and boom nothing works anymore. So leads me to believe some type of software issue.

  7. #7
    Administrator Array Silent Scone@ASUS's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    124
    Posts
    1,805

    Do not have this issue on the Formula XI. Can those having the issue confirm which W10 build they are using if they believe this is the cause?

  8. #8
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    280

    17763.404 win10 64 bit

    i cant use animation livedash xi formula only hardware monitor works

    is it because of aura also
    using al the latest software checked today also

  9. #9
    Administrator Array Silent Scone@ASUS's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    124
    Posts
    1,805

    Quote Originally Posted by Gofran View Post
    17763.404 win10 64 bit

    i cant use animation livedash xi formula only hardware monitor works

    is it because of aura also
    using al the latest software checked today also

    Odd. Live Dash 1.04.00 and Aura 1.07.44 working fine. Can you attach dxidiagnostics txt and list all Aura Sync devices?

    Click image for larger version. 

Name:	Capture.jpg 
Views:	0 
Size:	194.1 KB 
ID:	79834

  10. #10
    ROG Member Array EdNovak PC Specs
    EdNovak PC Specs
    MotherboardASUS PRIME X299-DELUX
    ProcessorI9-7920X
    Memory (part number)Corsair LPX Vengence (3600) 32G
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1080
    MonitorLG 4K 32"
    Storage #1Samsung 960 Pro 1TB M.2 NVMe
    Storage #2Seagate Barracuda Pro 4TB
    CPU CoolerCorsair H115i
    CaseCorsair Obsidian 750D
    Power SupplyEVGA SuperNova 220-P2-0850-X1 Platinu
    OS W0 Pro
    Network RouterD-Link Dir-868L
    EdNovak's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Thumbs up Installed Aura 1.07.36 and Live Dash 1.05.02 on Prime X299 Deluxe, both failed.

    I installed the (just published for X299 Prime Deluxe) Live Dash 1.05.02 and Aura 1.07.36 today. Live Dash failed with "device no found", Aura also failed. I had to restore the system from last night's backup to get them running again. Think I will wait for the next versions before trying either of those updates again.

    PS. The also just published chipset update 10.1.1.45 and the Intel Network Connection 22.9.16.0 update both work fine. Ugh..

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •