Results 1 to 10 of 14

Threaded View

  1. #11
    ROG Member Array TheBobFather PC Specs
    TheBobFather PC Specs
    Laptop (Model)Toshiba L655
    MotherboardROG RAMPAGE VI EXTRME OMEGA
    ProcessorIntel i9-9980XE Skylake X 18-Core
    Memory (part number)F4-2800C15Q2-128GRKD
    Graphics Card #1GIGABYTE Radeon RX 580 8GB
    Graphics Card #2GIGABYTE Radeon RX 580 8GB
    Sound CardRealtek OnBoard
    Monitor4x LG 34" UWHD 3x ASUS VE278Q
    Storage #1Samsung 850 Pro 512gb SSD
    Storage #2WD Black 2TB SATAIII
    CPU CoolerROG Ryujin 240 RGB AIO
    CaseXigmatek Elysium Black
    Power SupplyEVGA SuperNOVA 1300
    Keyboard Logitech K350
    Mouse Logitech M510
    Headset Sony
    Mouse Pad Midnight Black
    Headset/Speakers Logitech X-530 70 Watts 5.1
    OS Windows 10 Pro 64 bit
    Network RouterpfSense
    TheBobFather's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    7

    I RMA'd the Motherboard.
    While waiting I setup the CPU, RAM, both RX 580's in my wife's Computer on her ASUS STRIX board.
    Basically swapped out the Motherboard for the STRIX with all the same other hardware.
    Everything ran flawlessly, and that was with just moving the hard drive over and not reinstalling.
    Not a single BSOD.

    New Board is now in and I have it installed since yesterday morning.
    Reloaded Win10 on it clean, all drivers and have already had 4 BSOD's 7:04pm, 1:08am, 1:55am and 2:32am
    At none of these times was the system being used.

    I have tried with both the Crimson 2018 and Adrenalin 2019 AMD Drivers doing a full wipe of the drivers using the AMD cleanup utility in safe mode.
    Latest MB BIOS.
    Latest Drivers I can find from ASUS.

    I'm really at a loss.
    I only have till the 17th of this month to RMA anything faulty through NewEgg.

    I have even switched out all my Video DisplayPort cables to older ones that I have used without error in the past... grasping at straws because this exact same setup with only swapping out for the STRIX board works fine. Only BSOD's with the Rampage VI Extreme Omega Motherboard. And I again verified the RAM and CPU are on the QVL for this MB, just to make sure I read it right. Have same instability issue with ram in XMP and non XMP mode in BIOS. Again, everything runs fine on the STRIX...

    Anyone have any ideas?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •