Results 1 to 2 of 2

Threaded View

  1. #1
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Exclamation ROG Spatha : Sometimes DPI seems to drop down

    Hi,

    I just got a Claymore and a Spatha and I encounter two strange issues (maybe related) on this mouse (the keyboard works very well).
    So, some specs :
    Windows 10 17763.316
    Armoury : 3.00.20
    Spatha : 1.72
    Spatha dock : 1.32
    Seems to be last version for all of these.

    Use case : When the mouse is used in wireless mode and the frequency is set to 1000Hz, sometimes I got these two issues :

    Issue 1 :
    Description : It is like the DPI drops down. I set my DPI to 1600 and it seems sometimes, for some time (about 1 to 5 - 10 seconds) the DPI goes to about 800 - 1000. It is exactly like this description : https://rog.asus.com/forum/showthrea...stent-tracking. The sensibility is less than usual and is very noticeable.
    Fix : Wait some times or press the DPI button two times.
    More details : with 500Hz I never encounter this issue.

    Issue 2 :
    Description : The dock light goes off and then the mouse, sometimes respond and sometimes not.
    Fix : power off then on the mouse
    More details : with 500Hz I never encounter this issue.

    Both of these issues occur for time to time and the first one is very annoying.
    And before you ask, I never connect with a wire mouse and dock at the same time.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •