Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Maximus Gene XI adaptive vcore missing

    Hi guys
    i just installed my new asus gene xi z390, updated bios to 0805 and tryed to oc my 9700k. On vcore i have only manual/auto and off set mode. Where i can find the adaptive vcore setting?

  2. #2
    ROG Guru: Green Belt Array Phillyflyer's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    30
    Posts
    536

    Quote Originally Posted by Frustu View Post
    Hi guys
    i just installed my new asus gene xi z390, updated bios to 0805 and tryed to oc my 9700k. On vcore i have only manual/auto and off set mode. Where i can find the adaptive vcore setting?
    Enable SVID within the bios...it will populate the adaptive mode feature
    Asus ROG Maximus XI EXTREME
    Intel i7 9900K OC'D @ 5.2 GHZ @ 1.345V (1.296V LOAD) LLC 6 PRIME 95 STABLE 8 HRS
    XSPC RX360 Rad (6)Scythe Gentle Typhoon 1850 RPM Fans In Push/Pull @ 1500 RPMS
    Swiftech Drive II / Swiftech MCP35X Pump
    Enermax Platimax 1200 Watt Power Supply
    32GB G.Skill F4-3866C18Q-32GTZR 3866 MHZ CL18 1.35V (OC 4266MHZ 17-18-18-41-2T @1.45V)
    MSI GTX 1070 SEA HAWK EK X SLI WITH ASUS HB RGB
    (5)Samsung 840 Pro 128 GB In Raid 0
    (2) WD 1TB Black Edition
    Corsair 900 D

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by Phillyflyer View Post
    Enable SVID within the bios...it will populate the adaptive mode feature
    Thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •