Results 1 to 2 of 2

Thread: Failed build?

  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2019
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Unhappy Failed build?

    Hi there,
    I am new here and this is my first contribution/question.

    I have the following build.

    Hero Maximus XI
    Intel i7 9700k (cooled by a 360mm Silent loop)
    ROG Strix 1080 Ti*
    32 GB Trident Z, GSkill
    M.2 Samsung Evo 960 SSD (os win 10 pro)
    Samsung Evo 860 SSD
    750w
    *
    I am not able to get it sable, not even with standard settings.
    I can assure you there is no issue with the hardware, as the parts have been tested individually.

    At the start I used AI suite 3 for some time to let it OC by itself, which worked for about a month...*
    As i get more and more blue screens, stating the Error WEAH_UNCORRECTABLE_ERROR.
    I started with step by step reducing the automated OC.
    I am now back on default settings, have the struggle to even access the computer..*

    Please contact me if you need further details.

    Cheers
    Kilian*

  2. #2
    ROG Guru: Yellow Belt Array ninezerofive PC Specs
    ninezerofive PC Specs
    MotherboardMaximus XI Apex
    Processori7-9700K @ 5.2
    Memory (part number)Trident Z Royal 4000 / 2x8GB @ C17
    Graphics Card #1ROG Strix 1070 OC
    Storage #1Corsair MP510 960 GB
    Storage #2Seagate 3TB
    CPU CoolerROG Ryuo 240
    Power SupplyROG THOR 850W
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse ROG Pugio
    ninezerofive's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    18
    Posts
    194

    Looks like the Auto OC has messed up you windows install itself. I would reinstall the windows and manually overclock the system.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •