Results 1 to 2 of 2

Thread: Failed build?

  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2019
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Unhappy Failed build?

    Hi there,
    I am new here and this is my first contribution/question.

    I have the following build.

    Hero Maximus XI
    Intel i7 9700k (cooled by a 360mm Silent loop)
    ROG Strix 1080 Ti*
    32 GB Trident Z, GSkill
    M.2 Samsung Evo 960 SSD (os win 10 pro)
    Samsung Evo 860 SSD
    750w
    *
    I am not able to get it sable, not even with standard settings.
    I can assure you there is no issue with the hardware, as the parts have been tested individually.

    At the start I used AI suite 3 for some time to let it OC by itself, which worked for about a month...*
    As i get more and more blue screens, stating the Error WEAH_UNCORRECTABLE_ERROR.
    I started with step by step reducing the automated OC.
    I am now back on default settings, have the struggle to even access the computer..*

    Please contact me if you need further details.

    Cheers
    Kilian*

  2. #2
    ROG Guru: Yellow Belt Array ninezerofive PC Specs
    ninezerofive PC Specs
    Laptop (Model)Laptop ? Ewww
    MotherboardMaximus XI Apex
    Processori7-9700K @ 5.2
    Memory (part number)Trident Z Royal 4000 / 2x8GB @ C17
    Graphics Card #1ROG Strix 1070 OC
    Storage #1Corsair MP510 960 GB
    Storage #2Seagate 3TB
    CPU CoolerROG Ryuo 240
    CaseROG Helios
    Power SupplyROG THOR 850W
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse ROG Pugio
    Headset ROG Cerberus
    Mouse Pad ROG Whetstone
    Accessory #1 ROG Terminal
    ninezerofive's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    18
    Posts
    213

    Looks like the Auto OC has messed up you windows install itself. I would reinstall the windows and manually overclock the system.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •