Results 1 to 7 of 7

Threaded View

  1. #1
    ROG Member Array Beauzinga PC Specs
    Beauzinga PC Specs
    MotherboardASUS X299 ROG Rampage VI Extreme OMEGA
    ProcessorIntel Core i9-9900X
    Memory (part number)G.Skill TridentZ RGB 64GB
    Graphics Card #1ASUS ROG Strix GeForce RTX2080Ti
    MonitorAcer Predator XB271HU 27” G-Sync IPS 2560x1440 @ 165Hz
    Storage #1Samsung 960 EVO 250GB M.2 NVMe SSD
    Storage #2Samsung 960 EVO 2TB M.2 NVMe SSD
    CPU CoolerCorsair Hydro H115i 280mm
    CasePhanteks Evolv X Anthracite Grey
    Power SupplyASUS Thor 1200W
    Keyboard Corsair K95 Platinum Machanical Cherry MX Speed
    Mouse Logitech G9x
    Headset Logitech G935 RGB Wireless 7.1 Gaming Headset
    Mouse Pad SteelSeries QcK XXL
    Headset/Speakers Audioengine 2+ White
    OS Windows 10 Pro 64-bit
    Accessory #1 Vertagear Racing S-Line SL2000 Chair
    Accessory #2 CableMod PRO ModMesh Carbon
    Beauzinga's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Exclamation RAMPAGE VI OMEGA M.2_2 NVMe SSD Issue.

    Hello Community,

    I have a Samsung 970 EVO 250GB NVMe M.2 (OS) installed in the M.2_1 (SOCKET3) that is working perfectly but my Samsung 970 EVO 2TB NVMe M.2 installed in M.2_2 (SOCKET3) isn't being detected in BIOS or Windows. None of the SATA ports on the motherboard are being use and I have 2x GTX 1080's in SLI*setup.

    What have I missed here? Any help would be appreciated.

    Thank,
    Beau*

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •