Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    ASUS ROG STRIX B360-G will not post

    Here we go. Configuration is:

    ASUS ROG STRIX B360-G
    I5-8600 (65w)
    16GB G.Skill Ripjaws F4-2666C15D-16GVR
    SSD M.2 Samsung 860 EVO 500GB
    EVGA GTX750

    Was just booted fully in Ubuntu (16.4.02), powered down fully. Added an 8TB HGST 0f23267 drive and powers up shuts down continuously after first power up after hardware upgrade. I shut it down holding the power button off, waited a full minute. I disconnected the drive and powered on to see what was going on in bios and now no video, tried a second functional gtx750 and friggin' thing is giving me the bird. Now it will stay running, but I have no clue what is happening output on screen.

    Any ideas? I tried putting a onboard speaker jumper and I don't even get BEEPS! Seriously what is going on here? Anyone anyone? Oh and I hate this board for the fact there is no code led to show what is going on during post. UGHHHH

    Oh, this isn't a gaming rig it's a Plex server with 28TB of HGST datacenter goodness.

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    cmos battery fixed it!

    changed the cmos battery and everything is glorious again. Cheers all. I love those questions I answer myself :P

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •