Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ROG Guru: Orange Belt Array MoKiChU PC Specs
    MoKiChU PC Specs
    MotherboardASUS ROG Strix Z370-F
    ProcessorIntel Core i7-8700K
    Memory (part number)Corsair Vengeance RGB DDR4 2666MHz CL16 - 16GB (2 x 8GB)
    Graphics Card #1ASUS ROG Strix GTX 1080 Ti OC
    MonitorASUS ROG Strix XG35VQ
    Storage #1SSD Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2SSHD Seagate 2TB
    CPU CoolerCooler Master ML240L RGB
    CaseBitFenix Enso
    Power SupplyCorsair TX850M (850W)
    Keyboard Logitech G413
    Mouse Logitech G502
    Mouse Pad PECHAM MPad-XXL
    Headset/Speakers Logitech Z333
    OS Windows 10 Pro 64 bit
    MoKiChU's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    80
    Posts
    416

    Windows 10 1903/19H1 : Known issues

    Hi everyone,

    Here is Windows 10 1903/19H1 known issues :

    Last edited by MoKiChU; 06-01-2019 at 08:24 AM.

  2. #2
    New ROGer Array raju2529 PC Specs
    raju2529 PC Specs
    Laptop (Model)R542UQ-DM153 ( X542UQ.305 )
    MotherboardAsus motherboard
    ProcessorIntel core i5 7200u @2.5Ghz
    Memory (part number)Adata 2400 Mhz 16GB
    Graphics Card #1intel Hd 620 graphics 1GB DDR3
    Graphics Card #2Nvidia GeForce 940MX 2GB GDDR5
    Graphics Card #3nil
    Graphics Card #4nil
    Sound CardRealtek HD Audio controller with codec 294
    MonitorLcd monitor
    Storage #1Samsung 850 Evo 250GB SSD M.2. 2280
    Storage #2Seagate 2TB 2.5inch. Toshiba 1TB 2.5 inch
    CPU CoolerBuilt-in
    Casefrom factory
    Power Supply65W
    Keyboard Built in keyboard
    Mouse Built in mouse
    Headset Philips HeadSet
    Mouse Pad nil
    Headset/Speakers Realtek with ice sound
    OS Windows 10 64bit 1809 build no 17763.503
    Network RouterBsnl Wi-Fi modem with router

    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    10
    Posts
    112

    those problems arises in few system configuration.

    did you upgraded to 1903.
    I have upgraDed last week. Only one problem TPM does not worked. All other drivers are working.
    Asus vivobook 15 r542uq-dm153 with Bios X452UQ.307
    Last edited by raju2529; 06-01-2019 at 07:21 AM.

  3. #3
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    11
    Posts
    1,201

    the WINDOWS 1903 is doing fine. using oem drivers, in my case the code xi, have the audio issue that has to use post last know UAD drvier, and runs perfect. OEM WIFI and BT doing fine. and MEI,Chipset also stable. The Ai Suite 51 and Aura 1.07.60 is stable with any issues (aura need to be revise on the functions since still persist know issues on how light behave) I did a clean install in my case. so far so good. Some usb headphones on restart does not detect sometimes or make errors, like the hyper x cloud revolver. I can not test more for the moment. I am managing to get the aio for other apps to test. the windows is nice
    Learn, Play Enjoy!

  4. #4
    ROG Enthusiast Array 28BeersLater PC Specs
    28BeersLater PC Specs
    MotherboardRampage V Extreme
    Processori7-5930K
    Graphics Card #1ROG Strix Vega 64
    Sound CardBose External USB
    MonitorLG IPS235 x3
    Storage #1Kingston HyperX Predator 480GB
    Storage #2Corsair Neutron XT Series 960GB
    CPU CoolerEK RVE Monoblock
    CaseCorsair 900D
    Power SupplyCorsair AX1200
    Keyboard Logitech K800
    Mouse ROG Spatha
    Headset/Speakers Bose Companion 5
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterROG Rapture GT-AC5300

    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    54

    Has anyone else found that after this update the CPU no longer enters a low power state?

    My ITX rig (19-9900kf, ROG Z390I Gaming) is constantly sitting on its standard "turbo" clock of 5GHzish. Minimum CPU power on the power plan is set to 5%, and at idle CPU usage is about 1-2% yet it never drops into low power mode. So I have fan noise. I hate fan noise.
    Rampage V Extreme | Intel 5930K | 32GB Corsair Dominator 2666 | EVGA GTX 980 SC x3
    Kingston HyperX Predator 480GB | Corsair Neutron XT 960GB | Corsair AX1200
    Corsair 900D | EK RVE Monoblock | EK 980 GTX Blocks & Back Plates

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •