Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    27

    Quote Originally Posted by epifano83 View Post
    Same, I just rebooted my laptop a few days ago and caught the bios update screen! I was like what the hell... Not normal! Same issue M.2 SSD was no recognizable ended up formatting my secondary drive 1tb hdd and installing windows on it just to research what the hell, took me 3 hours to figure out how to roll it back to versioin 306 and block auto update from MS!
    please report the bios to asus, so they can fix it. i already did, but the more reports more attention will pay to it.

  2. #12
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Sep 2014
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by AFRIKA View Post
    please report the bios to asus, so they can fix it. i already did, but the more reports more attention will pay to it.
    Best believe I will!

  3. #13
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    4

    They have taken down bios 310 from the support page.

  4. #14
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    27

    Quote Originally Posted by adrian_craig View Post
    They have taken down bios 310 from the support page.
    Good!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •