Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    11

    I followed Linus Tech Tips here it doesnt show any error in memtest86 but windows doesnt boot only blank screen
    I don't know why or i'm missing anything?
    youtube.com/watch?v=GeITi8DrlTI&t=554s

  2. #12
    ROG Guru: Yellow Belt Array feedmeink PC Specs
    feedmeink PC Specs
    MotherboardX299 Rampage vi extreme
    ProcessorI9 7980xe
    Memory (part number)Corsair vengeance lpx 4000mhz 32gb (2x16gb)
    Graphics Card #1Ek waterblock vega 56
    Storage #1Samsung 970pro 1tb m.2
    CPU CoolerEk full monoblock
    CaseLian li pc-011 dynamic
    Power SupplyEvga 1200 watt platinum
    OS Windows 10

    Join Date
    Jul 2018
    Reputation
    69
    Posts
    184

    Memetest86 isn't accurate. Try memetest pro or RAMTEST. If you pass those then it is most likely something else

  3. #13
    ROG Guru: Orange Belt Array MoKiChU PC Specs
    MoKiChU PC Specs
    MotherboardASUS ROG Strix Z370-F
    ProcessorIntel Core i7-8700K
    Memory (part number)Corsair Vengeance RGB DDR4 2666MHz CL16 - 16GB (2 x 8GB)
    Graphics Card #1ASUS ROG Strix GTX 1080 Ti OC
    MonitorASUS ROG Strix XG35VQ
    Storage #1SSD Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2SSHD Seagate 2TB
    CPU CoolerCooler Master ML240L RGB
    CaseBitFenix Enso
    Power SupplyCorsair TX850M (850W)
    Keyboard Logitech G413
    Mouse Logitech G502
    Mouse Pad PECHAM MPad-XXL
    Headset/Speakers Logitech Z333
    OS Windows 10 Pro 64 bit
    MoKiChU's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    96
    Posts
    325

    Hi,

    I do not think your problem is related to the XMP (or your RAM), you can leave it enabled. It's rather ASUS MultiCore Enhancement that you have to disable.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •