Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Have issue with cpu temperature... >.<

    Well when i'm inside the bios the cpu temp is like at 49~50 degree celsius and when i'm on my desktop screen the cpu temp hit about 70~80 degree sometimes it even goes to 100 degree.... i have a corsair h100i gtx help me please >.<
    PS: I even have all my cpu fan run at 100% and pump at 100% and its still hit 70~80 degree celsius when doing nothing lol
    Thank you!

  2. #2
    ROG Guru: Brown Belt Array MeanMachine PC Specs
    MeanMachine PC Specs
    Laptop (Model)I enjoy my wife
    MotherboardCVI HERO + CVII Hero Wifi
    ProcessorRyzen 7 1800X + 2700X
    Memory (part number)CMD16GX4M2B3000C15 + F4-3200C14D-16GTZR
    Graphics Card #1EVGA GTX980 SC for CVFZ
    Graphics Card #2EVGA GTX 1080 hybrid
    Graphics Card #3GTX 770 for phys x
    Sound CardMB
    MonitorHP w2408h
    Storage #1Samsung 970 EVO 500GB M.2
    Storage #2Samsung 840EVO 500GB and 960 M.2 pro
    CPU CoolerCorsair H105, H110 and H115i
    CaseCorsair 750D and 780T
    Power SupplyCorsair AX-1200i and Antec 850 pro platinum
    Keyboard Logitech K800
    Mouse Razer Mamba
    Headset Corsair Vengeance 2100
    OS W7 Ultimate 64bit and W10 pro 64bit
    Network RouterNetcom Wireless NF18ACV
    MeanMachine's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Reputation
    126
    Posts
    1,684

    Yes those temperatures are abnormally high. Always best to list your full system specs with these type of issues.

    First ensure the H100i pump is indeed operational and the heat sink brackets are finger tight (do not overtighten) and that there is no movement.
    What kind of TIM (Thermal Insulation Material) is being used and how was it applied.?
    Which header is the pump connected to?
    Check all cables and connections.
    We owe our existence to the scum of the earth, Cyanobacteria

    My System Specs:

    MB:ASUS ROG Crosshair VII Hero/WiFi GPU:EVGA GTX 1080 sc PSU:Corsair AX-1200i
    CPU:
    AMD R7 2700X Cooler: Corsair Hydro H115i Case: Corsair Carbide 780t

    Memory:G.Skill TridentZ F4-3200C14D-16GTZR SSD:Samsung 500GB 960 EVO M.2



  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Bought a new cpu cooler now everything work fine i think my pump just stopped working >.<

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •