Page 5 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 41 to 50 of 93
  1. #41
    New ROGer Array Nikon985 PC Specs
    Nikon985 PC Specs
    MotherboardROG Crosshair VI Hero
    ProcessorAMD Ryzen 7 1800x
    Memory (part number)G.Skill F4-3200C14D-16GTZRX
    Graphics Card #1ROG Strix RTX2080 O8G
    Sound CardCreative SB X-Fi Titanium HD
    MonitorSamsug UE48JS9000
    Storage #1Samsung 970 EVO 500
    CPU CoolerCoolerMaster ML240R
    CaseCoolerMaster MasterCase MC500Mt
    Power SupplyCorsair HX1000i
    Keyboard Logitech K800
    Mouse Logitech G700s
    Mouse Pad Razer Vespula V2
    Headset/Speakers Onkyo TX-NR646
    OS Win10 PRO 1903
    Network RouterNetgear D6400
    Nikon985's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    15
    Posts
    40

    From v7002 we are on agesa 1002 so nothing change with supported cpu but with 7003 can fix mouse, post freeze and the led issue that you describe. you are on 7160 already so try a fresh win10 install, if works finally and you want to have a more stable system(imho) or if still dont works, try to flashback v7003. If still dont works, wait the new one. I hope this help you

  2. #42
    ROG Enthusiast Array Falck PC Specs
    Falck PC Specs
    MotherboardCrosshair VI Hero Wi-FI
    ProcessorRyzen 7 1800x
    Memory (part number)32GB G.Skill Flare X @3446 14-14-14-14-22-36-1T
    Graphics Card #1AMD Radeon VII
    Sound CardFiio Q5
    MonitorSamsung C34F791
    Storage #12TB HP EX950 M.2 NVMe
    CPU CoolerDeepCool Captain 360EX
    CaseLian-Li PC-O11 Dynamic
    Power SupplyCorsair AX860
    Keyboard SteelSeries Apex M750
    Mouse SteelSeries Rival 600
    Headset B&W P9
    Mouse Pad SteelSeries QCK Prism
    Headset/Speakers B&W P9/BOSE Companion 5
    OS W10 x64
    Network RouterASUS Lyra
    Accessory #1 Lian-Li O11D-1
    Accessory #2 4 x Noctua NF-S12A PWM Chromax

    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    17
    Posts
    68

    Thanks for information!

    I was on 7003 before flashing to 7106, I also did a re-install of 1903 *after* flashing to 7106 because I got my 2TB HP EX950 NVMe.

    As I'm not bothered with the mouse issue, and the white LED problem has also been a problem over a couple of BIOSes (the VII also has the 106 BIOS, which according to AMD should fix UEFI support on VII).

    Weird issues, but not system-breaking at least... Although would be nice to use my 600$ (Yeah, it costs that much in Norway...) 3900x...

  3. #43
    New ROGer Array Nikon985 PC Specs
    Nikon985 PC Specs
    MotherboardROG Crosshair VI Hero
    ProcessorAMD Ryzen 7 1800x
    Memory (part number)G.Skill F4-3200C14D-16GTZRX
    Graphics Card #1ROG Strix RTX2080 O8G
    Sound CardCreative SB X-Fi Titanium HD
    MonitorSamsug UE48JS9000
    Storage #1Samsung 970 EVO 500
    CPU CoolerCoolerMaster ML240R
    CaseCoolerMaster MasterCase MC500Mt
    Power SupplyCorsair HX1000i
    Keyboard Logitech K800
    Mouse Logitech G700s
    Mouse Pad Razer Vespula V2
    Headset/Speakers Onkyo TX-NR646
    OS Win10 PRO 1903
    Network RouterNetgear D6400
    Nikon985's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    15
    Posts
    40

    Quote Originally Posted by Falck View Post
    Thanks for information!

    I was on 7003 before flashing to 7106, I also did a re-install of 1903 *after* flashing to 7106 because I got my 2TB HP EX950 NVMe.

    As I'm not bothered with the mouse issue, and the white LED problem has also been a problem over a couple of BIOSes (the VII also has the 106 BIOS, which according to AMD should fix UEFI support on VII).

    Weird issues, but not system-breaking at least... Although would be nice to use my 600$ (Yeah, it costs that much in Norway...) 3900x...
    This new v1903 install on 2tb nvme you did it with 1800x?if yes, It will be even easier if you still have the old disk. disconnect the 2tb nvme, mount the old disk, install your new 3900x and try to do a new install of 1903.

  4. #44
    ROG Enthusiast Array Falck PC Specs
    Falck PC Specs
    MotherboardCrosshair VI Hero Wi-FI
    ProcessorRyzen 7 1800x
    Memory (part number)32GB G.Skill Flare X @3446 14-14-14-14-22-36-1T
    Graphics Card #1AMD Radeon VII
    Sound CardFiio Q5
    MonitorSamsung C34F791
    Storage #12TB HP EX950 M.2 NVMe
    CPU CoolerDeepCool Captain 360EX
    CaseLian-Li PC-O11 Dynamic
    Power SupplyCorsair AX860
    Keyboard SteelSeries Apex M750
    Mouse SteelSeries Rival 600
    Headset B&W P9
    Mouse Pad SteelSeries QCK Prism
    Headset/Speakers B&W P9/BOSE Companion 5
    OS W10 x64
    Network RouterASUS Lyra
    Accessory #1 Lian-Li O11D-1
    Accessory #2 4 x Noctua NF-S12A PWM Chromax

    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    17
    Posts
    68

    Yep, installed w. 1800x. =)

    I understand. But my problem is that when trying to boot with the 3900x I get Q-code 07 almost immediatly, before anything happens on screen. So I can't even get in to the UEFI/BIOS... Google says it's DRAM training failure...

  5. #45
    ROG Enthusiast Array Falck PC Specs
    Falck PC Specs
    MotherboardCrosshair VI Hero Wi-FI
    ProcessorRyzen 7 1800x
    Memory (part number)32GB G.Skill Flare X @3446 14-14-14-14-22-36-1T
    Graphics Card #1AMD Radeon VII
    Sound CardFiio Q5
    MonitorSamsung C34F791
    Storage #12TB HP EX950 M.2 NVMe
    CPU CoolerDeepCool Captain 360EX
    CaseLian-Li PC-O11 Dynamic
    Power SupplyCorsair AX860
    Keyboard SteelSeries Apex M750
    Mouse SteelSeries Rival 600
    Headset B&W P9
    Mouse Pad SteelSeries QCK Prism
    Headset/Speakers B&W P9/BOSE Companion 5
    OS W10 x64
    Network RouterASUS Lyra
    Accessory #1 Lian-Li O11D-1
    Accessory #2 4 x Noctua NF-S12A PWM Chromax

    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    17
    Posts
    68

    Yeah, tried what you said, still no luck, 07 every time.

  6. #46
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2019
    Reputation
    10
    Posts
    24

    Quote Originally Posted by Falck View Post

    I understand. But my problem is that when trying to boot with the 3900x I get Q-code 07 almost immediatly, before anything happens on screen. So I can't even get in to the UEFI/BIOS... Google says it's DRAM training failure...
    Exactly the same here, people keep annoyingly (I don't mean that offensively it's just annoying that I can't) suggesting things to adjust not quite understanding that I can't even get into UEFI, press the power button, a few Q codes go by and then stuck on 07, monitor doesn't even turn on.
    13 days since the last BIOS from ASUS, I believe that all other manufacturers have updated AGESA BIOSes now and have done since a couple of days ago to just over two weeks ago, ASUS need to sort it out already.
    3700X here btw.
    Last edited by Weaselbandit; 07-18-2019 at 10:00 AM.

  7. #47
    ROG Enthusiast Array Falck PC Specs
    Falck PC Specs
    MotherboardCrosshair VI Hero Wi-FI
    ProcessorRyzen 7 1800x
    Memory (part number)32GB G.Skill Flare X @3446 14-14-14-14-22-36-1T
    Graphics Card #1AMD Radeon VII
    Sound CardFiio Q5
    MonitorSamsung C34F791
    Storage #12TB HP EX950 M.2 NVMe
    CPU CoolerDeepCool Captain 360EX
    CaseLian-Li PC-O11 Dynamic
    Power SupplyCorsair AX860
    Keyboard SteelSeries Apex M750
    Mouse SteelSeries Rival 600
    Headset B&W P9
    Mouse Pad SteelSeries QCK Prism
    Headset/Speakers B&W P9/BOSE Companion 5
    OS W10 x64
    Network RouterASUS Lyra
    Accessory #1 Lian-Li O11D-1
    Accessory #2 4 x Noctua NF-S12A PWM Chromax

    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    17
    Posts
    68

    Quote Originally Posted by Weaselbandit View Post
    Exactly the same here, people keep annoyingly (I don't mean that offensively it's just annoying that I can't) suggesting things to adjust not quite understanding that I can't even get into UEFI, press the power button, a few Q codes go by and then stuck on 07, monitor doesn't even turn on.
    13 days since the last BIOS from ASUS, I believe that all other manufacturers have updated AGESA BIOSes now and have done since a couple of days ago to just over two weeks ago, ASUS need to sort it out already.
    3700X here btw.
    Yeah! Kinda getting really annoyed about how Asus handles this! I'm a very patient guy, but I've had the 3900x since monday last week, that's a total of 11 days without it working on my Asus board! If this goes on without any word or released fix from Asus till wednesday next week I'm going to buy a new mobo, not from Asus!

    What infuriates me the most is that the official CPU support list lists the 3900x (all Zen 2 CPU's I think) on the *cheapest* X370 boards from Asus! Come on! At least tell us why we who bought the most expensive series doesn't get this CPU support.

    You at least do have a case I believe, isn't the 3700x listed as supported?

  8. #48
    ROG Enthusiast Array Falck PC Specs
    Falck PC Specs
    MotherboardCrosshair VI Hero Wi-FI
    ProcessorRyzen 7 1800x
    Memory (part number)32GB G.Skill Flare X @3446 14-14-14-14-22-36-1T
    Graphics Card #1AMD Radeon VII
    Sound CardFiio Q5
    MonitorSamsung C34F791
    Storage #12TB HP EX950 M.2 NVMe
    CPU CoolerDeepCool Captain 360EX
    CaseLian-Li PC-O11 Dynamic
    Power SupplyCorsair AX860
    Keyboard SteelSeries Apex M750
    Mouse SteelSeries Rival 600
    Headset B&W P9
    Mouse Pad SteelSeries QCK Prism
    Headset/Speakers B&W P9/BOSE Companion 5
    OS W10 x64
    Network RouterASUS Lyra
    Accessory #1 Lian-Li O11D-1
    Accessory #2 4 x Noctua NF-S12A PWM Chromax

    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    17
    Posts
    68

    And now the 3900x is on the list for C6H and WIFI!... Good lord... But no new BIOS.

  9. #49
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Quote Originally Posted by Falck View Post
    And now the 3900x is on the list for C6H and WIFI!... Good lord... But no new BIOS.
    I just checked the support site, no sign of the 3900X as a supported processor, it stops at the 3800X when I just looked. I'm on the East coast of the USA, which could affect it(regional servers and such). I go to look at the WiFi version and the 3900X is listed for that one, but not the regular Crosshair VI Hero.
    Last edited by Targonis; 07-18-2019 at 11:00 AM.

  10. #50
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    59

    I have 3900x installed and running on a CH6. The main issue right now is the bios 7106 and 7201 has issues with keyboard and mouse freezing in bios you can't stay in the bios long before it locks up. Once i get it into windows the system runs fine. Asus just need to release a new bios with updated agesa.
    MOBO - Asus Crosshair V Formula Z
    CPU - AMD FX-9370 @ 4.7GHz 1.45v
    COOLING- Xspc raystorm,Xspc RX240 rad, EK C5F-Z wb,Swiftech mcp 655 pump
    RAM - 8GB Corsair Dominator @ 2133MHz 9 11 11 31 54 2T 1.65v
    GPU - ASUS R9 390X DCII 8GB
    HDD - Samsung SSD 250gb evo X2 raid 0/ Segate 1.5tb 7200
    PSU - Corsair TX750W
    CASE - Corsair 450D
    OS - Windows 7 Pro 64bit

Page 5 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •