Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ROG Member Array rzotti PC Specs
    rzotti PC Specs
    MotherboardASUS Rampage VI Extreme
    ProcessorIntel I9 7900x @ 4.6GHZ (dellided/binned)
    Memory (part number)2 x16GB G.Skill DDR4 TridentZ RGB 4266Mhz PC4-34100 CL19 1.4V Dual Channel Kit (2x8GB)
    Graphics Card #1ASUS GEFORCE STRIX 1080 TI OC
    Graphics Card #2ASUS GEFORCE STRIX 1080 TI OC
    MonitorSAMSUNG 29" ULTRAWIDE MONITOR S29E790C
    Storage #1SAMSUNG 960 PRO x3 (2 in raid 0, 1 for boot)
    Storage #2WD BLACK 6TB
    CPU CoolerEKWB CUSTOM COOLING
    CasePHANTEKS ELITE
    Power SupplyEVGA 1600W
    Keyboard CORSAIR GAMING K95 RGB PLATINUM
    Mouse LOGITECH G903 WIRELESS GAMING MOUSE
    OS Windows 10 Pro 64-Bit

    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    18

    GT-AX11000 - issue with play-fi speakers / harmony / hue

    Hi, just got a rapture AX11000 . Work mostly well with the exception on the connection to playfi speakers / harmony / hue. After a few minutes the router is on, i can’t see *any of them on their mobile apps which render them useless... resetting the router would make them visible again ... but they just continue *disappearing after some time. I can ser all devices remain connected on the router, it just ceases to be visible to my phone or other devices i could use to control them. Tried all bios tweaks i could think off but nothing works. About to return the router.

    Has anyone seems anything similar/ is there a way to solve this?

  2. #2
    ROG Guru: Yellow Belt Array Volt PC Specs
    Volt PC Specs
    MotherboardGIGABYTE G1.Sniper Z97 ATX
    Processori7-4790K 4.0 GHz
    Memory (part number)ADATA 32GB (8GBx4) DDR3/1600MHz
    Graphics Card #1nVidia Gefroce GTX 1080 w/8 GB
    Sound CardMotherboard G1 - Creative Sound Core3D
    MonitorASUS Rog PG348Q Swift
    Storage #1250 GB Samsung 850 Pro
    Storage #22TB Western Digital Caviar Black SATA-III
    CPU CoolerAsetek 550LC 120mm Liquid Cooling
    CaseCorsair Obsidian 750D
    Keyboard Corsair K70 STRAFE
    Mouse Logitech Pro
    OS Win 10
    Network RouterASUS RT-AC88U
    Volt's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    12
    Posts
    180

    Perhaps try turning off Airtime Fairness and see if that fixes the issues? Several replies on this page have people with various wireless devices having there issue, similar to yours, resolved when they turned it off.

    https://routerguide.net/airtime-fairness-on-or-off/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •