Results 1 to 2 of 2

Threaded View

  1. #1
    ROG Member Array rzotti PC Specs
    rzotti PC Specs
    MotherboardASUS Rampage VI Extreme
    ProcessorIntel I9 7900x @ 4.6GHZ (dellided/binned)
    Memory (part number)2 x16GB G.Skill DDR4 TridentZ RGB 4266Mhz PC4-34100 CL19 1.4V Dual Channel Kit (2x8GB)
    Graphics Card #1ASUS GEFORCE STRIX 1080 TI OC
    Graphics Card #2ASUS GEFORCE STRIX 1080 TI OC
    MonitorSAMSUNG 29" ULTRAWIDE MONITOR S29E790C
    Storage #1SAMSUNG 960 PRO x3 (2 in raid 0, 1 for boot)
    Storage #2WD BLACK 6TB
    CPU CoolerEKWB CUSTOM COOLING
    CasePHANTEKS ELITE
    Power SupplyEVGA 1600W
    Keyboard CORSAIR GAMING K95 RGB PLATINUM
    Mouse LOGITECH G903 WIRELESS GAMING MOUSE
    OS Windows 10 Pro 64-Bit

    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    18

    GT-AX11000 - issue with play-fi speakers / harmony / hue

    Hi, just got a rapture AX11000 . Work mostly well with the exception on the connection to playfi speakers / harmony / hue. After a few minutes the router is on, i can’t see *any of them on their mobile apps which render them useless... resetting the router would make them visible again ... but they just continue *disappearing after some time. I can ser all devices remain connected on the router, it just ceases to be visible to my phone or other devices i could use to control them. Tried all bios tweaks i could think off but nothing works. About to return the router.

    Has anyone seems anything similar/ is there a way to solve this?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •