Page 13 of 13 FirstFirst ... 3 11 12 13
Results 121 to 123 of 123
  1. #121
    ROG Guru: Yellow Belt Array Super Gnome PC Specs
    Super Gnome PC Specs
    MotherboardROG Rampage VI Extreme Omega
    ProcessorIntel® Core™ i9-9980XE CPU @ 3.00GHz
    Memory (part number)Corsair LPX Vengeance DDR4 DRAM 2666MHz 128 GB
    Graphics Card #1Asus 2080 ti Turbo
    Graphics Card #2Asus 2080 ti Turbo
    MonitorJAPANNEXT JN-VT500UHD 4K 50-inch LCD
    Storage #1Crucial MX500 1 TB
    Storage #2Samsung 970 Pro 1 TB
    CPU CoolerROG Ryujin 360
    CaseThermaltake View 71 TG
    Power SupplyCORSAIR AXi Series, AX1600i 1600 watt
    Accessory #1 Noctua 140mm 3000 RPM x 4
    Accessory #2 Gigabyte GC-A 2WAY NVLINK RGB (3-slot)

    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    170

    Well, nothing seems to work to get my LEDs on my motherboard to work properly. LiveDash installed fine, and opens, and you can adjust the settings when open, but the software does not control the LEDs properly, if at all. Some days, at startup, the Ryujin display works the way it was set up to show the CPU temperature, other days, most of the time, it simply shows the ROG logo. As for the motherboard display, it shows the CPU temperature in tiny font, and refuses to change to large font so it can actually be discernable.

    Why is this software not updated regularly so it works properly? Is it good business to keep the customer base dissatisfied right up to the time when they simply go with another brand next time round? The logic of good hardware but horrible software makes no sense!

  2. #122
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    3

    and yet again I can’t update HAL after Armoury Crate update to 2.6.4.0

    Click image for larger version. 

Name:	2020-02-14_013808.jpg 
Views:	0 
Size:	49.2 KB 
ID:	84058

  3. #123
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2020
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by ux4real View Post
    and yet again I can’t update HAL after Armoury Crate update to 2.6.4.0

    Click image for larger version. 

Name:	2020-02-14_013808.jpg 
Views:	0 
Size:	49.2 KB 
ID:	84058
    When my Armoury Crate isn't stuck in an update loop, similar to what you're referencing it does this:
    https://prnt.sc/r23lro
    https://prnt.sc/r23lui

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3 11 12 13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •