Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    280

    problem after the latest bios update

    Click image for larger version. 

Name:	problem.jpg 
Views:	0 
Size:	51.8 KB 
ID:	81141

  2. #2
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    280

    tried installing via device manager
    looking some info about no luck

  3. #3
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Dec 2016
    Reputation
    10
    Posts
    34

    Quote Originally Posted by Gofran View Post
    tried installing via device manager
    looking some info about no luck
    Have you tried installing the latest Chipset drivers to see if they clear those up?

  4. #4
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    280

    Yes i did

    Reinstall windows then the drivers again
    Clear cmos then the aura sync keeps not detecting gpu

    So i removed gpu reinstalled win again now pc when keeps not reponding 2 or 3 min later the keyboard works again

    I did a lot testing the most i can think of motherboard to rma

  5. #5
    ROG Guru: Green Belt Array Phillyflyer's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    30
    Posts
    536

    Quote Originally Posted by Gofran View Post
    Click image for larger version. 

Name:	problem.jpg 
Views:	0 
Size:	51.8 KB 
ID:	81141
    Try flashing back to a previous bios...see if problem still exists...
    Asus ROG Maximus XI EXTREME
    Intel i7 9900K OC'D @ 5.2 GHZ @ 1.345V (1.296V LOAD) LLC 6 PRIME 95 STABLE 8 HRS
    XSPC RX360 Rad (6)Scythe Gentle Typhoon 1850 RPM Fans In Push/Pull @ 1500 RPMS
    Swiftech Drive II / Swiftech MCP35X Pump
    Enermax Platimax 1200 Watt Power Supply
    32GB G.Skill F4-3866C18Q-32GTZR 3866 MHZ CL18 1.35V (OC 4266MHZ 17-18-18-41-2T @1.45V)
    MSI GTX 1070 SEA HAWK EK X SLI WITH ASUS HB RGB
    (5)Samsung 840 Pro 128 GB In Raid 0
    (2) WD 1TB Black Edition
    Corsair 900 D

  6. #6
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    280

    After 4 or 5 times keep flashing the bios issue is gone so now there is another issue that gpu is blue or yellow ish when i go to screen setting all goes to normal but geforce experience can not detect gpu or somthing else because it can not optimize any of mine games

  7. #7
    ROG Guru: Green Belt Array Phillyflyer's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    30
    Posts
    536

    Quote Originally Posted by Gofran View Post
    After 4 or 5 times keep flashing the bios issue is gone so now there is another issue that gpu is blue or yellow ish when i go to screen setting all goes to normal but geforce experience can not detect gpu or somthing else because it can not optimize any of mine games
    What bios version have you flashbacked to ?
    Asus ROG Maximus XI EXTREME
    Intel i7 9900K OC'D @ 5.2 GHZ @ 1.345V (1.296V LOAD) LLC 6 PRIME 95 STABLE 8 HRS
    XSPC RX360 Rad (6)Scythe Gentle Typhoon 1850 RPM Fans In Push/Pull @ 1500 RPMS
    Swiftech Drive II / Swiftech MCP35X Pump
    Enermax Platimax 1200 Watt Power Supply
    32GB G.Skill F4-3866C18Q-32GTZR 3866 MHZ CL18 1.35V (OC 4266MHZ 17-18-18-41-2T @1.45V)
    MSI GTX 1070 SEA HAWK EK X SLI WITH ASUS HB RGB
    (5)Samsung 840 Pro 128 GB In Raid 0
    (2) WD 1TB Black Edition
    Corsair 900 D

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •