Page 32 of 107 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 ... LastLast
Results 311 to 320 of 1062
  1. #311
    ROG Member Array Trylen PC Specs
    Trylen PC Specs
    Laptop (Model)Asus G50VT
    MotherboardAsus Crosshair VI Hero Wifi-AC (upgraded wifi)
    ProcessorAMD Ryzen 7 2700X
    Memory (part number)CMD16GX4M2B3000C15
    Graphics Card #1Asus GTX 1070FE
    Sound Cardonboard
    MonitorVS278Q-P (replaced Caps)
    Storage #1Samsung 950 Pro 256GB
    Storage #2WD 1TB Blue (apps) WD 2 TB Enterprise (steam drive) WD 2 TB Green (Storage)
    CPU CoolerCorsair H115i Pro
    CasePhanteks Enthoo Luxe (with aura sync cables)
    Power SupplyEVGA SuperNOVA 850 G2
    Keyboard Corsair Vengeance K95 RGB
    Mouse Corsair Vengeance M65 RGB
    Headset Corsair VOID Wireless RGB
    Mouse Pad Linux Penguin Cityscape Mousepad (Epicpants)
    Headset/Speakers Logitech X-540
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterPFSense build
    Accessory #1 Intel® Dual Band Wireless-AX200NGW (upgraded the wifi-go)
    Accessory #2 NZXT IU01
    Trylen's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    17

    all the links I tried for the beta bioses came up 404, do we have working ones?

  2. #312
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2019
    Reputation
    13
    Posts
    36

    Quote Originally Posted by shadykillas69 View Post
    At this point I couldn't give two craps about a little boost here or there. I did see the chipset drivers update, some stuff I was reading was saying it was best not to install it until you had the new agesa update but I'm not sure how true that is.

    I just don't like feeling like I'm getting less support buying an ROG strix series product.
    Less support than what? IIRC there isn't a single Asus board with an official 1.0.0.3ABB BIOS yet, is there? As a company they're just sh*t at getting BIOS updates pushed out.

    I'm not sure I even believe they'd be organised enough to selectively prioritise certain boards...

  3. #313
    ROG Enthusiast Array Baio73 PC Specs
    Baio73 PC Specs
    MotherboardAsus ROG Crosshair VII Hero Wi-Fi 2703
    ProcessorAMD Ryzen 3700x
    Memory (part number)2x8 G.Skill F4-4000C17D-16GTZR
    Graphics Card #1Sapphire RX 5700 XT
    Sound CardCreative Sound BlasterX AE-5 Pure Edition
    MonitorDell U2515H
    Storage #1Samsung 960PRO nVme 512Gb
    Storage #2Crucial MX500 2Tb
    CPU CoolerCorsair H80i v2
    CaseSilverstone FT02
    Power SupplyCorsair AX860i
    Keyboard Logitech G513
    Mouse Logitech G903 + Powerplay
    Headset G933 Artemis Spectrum
    Mouse Pad Logitech G840 XL
    Headset/Speakers Logitech G560
    OS Windows 1064bit
    Network RouterLynksys EA6500
    Accessory #1 Corsair Commander Pro

    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    10
    Posts
    44

    Quote Originally Posted by bigtop1967 View Post
    There are bugs in AGESA 1003 - whatever version you get - especially with boost.

    Make sure you update to the latest chipset drivers. Do the latest ones from ASUS, then the latest from AMD, which should fix detiny 2.
    So they are different?
    I thought they were the same version…
    Too much confusion around this point. I don't care if Asus uses a numeration and AMD another, but they should be the same driver.

    Baio
    CASE Silverstone FT02 CPU AMD Ryzen 3700X COOLER Corsair H80i v2 MOBO Asus ROG Crosshair VII Hero Wi-Fi RAM 2x8 Corsair CMW16GX4M2C3600C18 PSU Corsair AX860i VGA Sapphire RX 5700 XT DISPLAY Dell U2515H AUDIO Creative Sound BlasterX AE-5 Pure Edition + Logitech G560 SDD Samsung 960PRO nVme 512Gb - Crucial MX500 2Tb INPUT Logitech G903 + Powerplay - G513

  4. #314
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    17
    Posts
    19

    Quote Originally Posted by Trylen View Post
    all the links I tried for the beta bioses came up 404, do we have working ones?
    That would be because people are incorrectly copying the URL links - the middle part is missing on most of these, a problem that could have been avoided by manually using the URL tags...

    Here you go, all still working:

    Crosshair VI Hero 7304
    Crosshair VI Hero WiFi 7303


    Crosshair VIII Formula 0803
    Crosshair VIII Hero 0803
    Crosshair VIII Hero WiFi 0803

  5. #315
    ROG Member Array Trylen PC Specs
    Trylen PC Specs
    Laptop (Model)Asus G50VT
    MotherboardAsus Crosshair VI Hero Wifi-AC (upgraded wifi)
    ProcessorAMD Ryzen 7 2700X
    Memory (part number)CMD16GX4M2B3000C15
    Graphics Card #1Asus GTX 1070FE
    Sound Cardonboard
    MonitorVS278Q-P (replaced Caps)
    Storage #1Samsung 950 Pro 256GB
    Storage #2WD 1TB Blue (apps) WD 2 TB Enterprise (steam drive) WD 2 TB Green (Storage)
    CPU CoolerCorsair H115i Pro
    CasePhanteks Enthoo Luxe (with aura sync cables)
    Power SupplyEVGA SuperNOVA 850 G2
    Keyboard Corsair Vengeance K95 RGB
    Mouse Corsair Vengeance M65 RGB
    Headset Corsair VOID Wireless RGB
    Mouse Pad Linux Penguin Cityscape Mousepad (Epicpants)
    Headset/Speakers Logitech X-540
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterPFSense build
    Accessory #1 Intel® Dual Band Wireless-AX200NGW (upgraded the wifi-go)
    Accessory #2 NZXT IU01
    Trylen's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    17

    thank you muchly!

  6. #316
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Any advices on Memory?

    Hello ppl , I have an x470 I gaming and while I managed to find my way through some problems I had in the beginning after installing my 3700x there is still one.

    I can't Post with DOCP on and my Rams will stay at 2133mhz CL15
    While they are advertised as 3200mhz CL14 ( Corsair Vengeance PRO RGB 16GB )
    Whenever I activate it , I see the Memory voltage to be set to 1.35 and when I save and reset the pc it just starts Running GPU And chassis Fans at Max and nothing happens at all it just stays like that.

    Any ideas of how I can wake them up?
    I'm in 2501 atm.
    As far as I read there is no other person that have tested this Beta Bios so I can have some feedback .

    I guess I will maybe be the first but If there is another way it would be nice to know , thanks in advance!

  7. #317
    New ROGer Array igralec84 PC Specs
    igralec84 PC Specs
    MotherboardASUS ROG Crosshair VII Hero
    ProcessorRyzen 7 3700X
    Memory (part number)2x F4-3200C14-8GVK
    Graphics Card #1RTX 2080 FE + EK Waterblock
    MonitorHP Omen 32
    Storage #1WD Blue 250gb M.2
    Storage #2Kingston SSD 128GB
    CPU CoolerEK-KIT X360
    CaseThermaltake Core P3
    Power SupplyEVGA SuperNOVA 1300 G2
    Keyboard Razer Ornata Chroma
    Mouse ASUS ROG Pugio
    Headset/Speakers Logitech Z333
    OS Win 10 Pro
    Accessory #1 3x Noctua NF-F12
    Accessory #2 Phanteks Premium Riser
    igralec84's Avatar
    Join Date
    Jul 2019
    Reputation
    10
    Posts
    79

    Maybe your motherboard also needs a Vboot voltage at 1.35v, like the crosshairs to POST.

  8. #318
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    14
    Posts
    77

    Quote Originally Posted by igralec84 View Post
    Maybe your motherboard also needs a Vboot voltage at 1.35v, like the crosshairs to POST.
    The Crosshair VI doesn't need boot voltage setting on 7304

  9. #319
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    64

    Ryzen 5 3600 + Crosshair VI Hero here

    On 7106 I've found I can post easily into windows and it's pretty stable with my 3200mhz RAM kit at it's XMP profile, however it will crash in DCS world.

    I've found that running the ram at 2133mhz but clocking the FCLK to 1600mhz is basically nearly as quick, but I don't have any issues with memory compatibility.

    Should help until we get proper BIOS revisions with updated AGESA codes.

  10. #320
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    14
    Posts
    77

    @Shamino

    Are the ABB bios for C6H going to fix the boosting issue with 3600? All current bios have the issue. I'm not hitting 4.2ghz at all. I can manually overclock to 4.2ghz @ 1.325v so the silicon can handle it.

    I've spoken with countless people with the same issue. TDC & PPT values are frozen too. Steve @ Hardware unboxed said to me in a youtube comment it was a bios issue.

    If its not being fixed in AB can you at least confirm you are aware of the issue? Sucks playing games at 4050mhz and lower. Thanks

Page 32 of 107 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •