Page 39 of 88 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 ... LastLast
Results 381 to 390 of 880
  1. #381
    ROG Guru: Orange Belt Array xeizo PC Specs
    xeizo PC Specs
    Laptop (Model)HP i7-7500U 16GB 256GB NVMe
    MotherboardAsus Maximus VIII Hero
    Processor6700K
    Memory (part number)32GB HyperX/CorsairLP @ 3200MHz
    Graphics Card #1MSI 1080Ti @ Water
    Sound CardSteinberg UR22
    MonitorAOC 1440p 27" S-PLS
    Storage #1256GB Samsung 950 Pro NVMe
    Storage #22xSSD:s, 4xHDD:s
    CPU CoolerAntec 620 AIO push-pull 2xNidec Gentle Typhoon 1450rpm
    CaseCorsair Carbide 200R
    Power SupplyCooler Master V550S
    Keyboard Logitech G710+ MX Brown (50$ on sale)
    Mouse Steelseries Sensei RAW
    Headset Sennheiser HD600
    Mouse Pad Steelseries, hard
    Headset/Speakers Swissonic ASM5 active studio monitors (thomann.de)
    OS Windows10 preview build 16237
    Network RouterAsus RT-N66U

    Join Date
    Apr 2016
    Reputation
    38
    Posts
    267

    Which graphics card? I run 2501 with 1080Ti and have 16x

  2. #382
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2019
    Reputation
    10
    Posts
    9

    [8][] issue with c6h wifi

    Quote Originally Posted by Shamino View Post
    not gonna be around for a week so this is my parting gift

    same 1003 ABB, improved mem compatibility + nvme compatibility

    https://www.dropbox.com/s/2duk0imuc6...-0803.rar?dl=0

    https://www.dropbox.com/s/mpru15tt72...-0803.rar?dl=0

    https://www.dropbox.com/s/degybq4guk...-0803.rar?dl=0



    c6h more tested version of 07 fix
    7304/7303 just number diff, same base between the 2.
    https://www.dropbox.com/s/ugloppevh7...-7304.rar?dl=0

    https://www.dropbox.com/s/f5llvy419j...-7303.rar?dl=0
    still waiting for [8][] issue fix with c6h wifi

  3. #383
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by xeizo View Post
    Which graphics card? I run 2501 with 1080Ti and have 16x
    I probably have a broken processor, because with a 2600x processor the video card works at 16x, and with the new 3700x only at 8x.

  4. #384
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Cool

    Quote Originally Posted by hhpower View Post
    I am using c6h.
    Reference the ryzen cal either load xmp can achieve 3200 c14 for single ram.
    But it is still stuck at c5 after i plug in the other one, I will got a new board today.
    Thank you.
    Got a new board, one shoot bingo.
    OC to 3200 c14, no problem.

  5. #385
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    is PBO broken?

    Switched to this BIOS because I was having shut down issues with 2501. My 3900x is barely 4 days old and I just finished stabilizing & testing my RAM.
    3600c14 @ 1.45V was the best I was able to get on my 4x8GB B-Die. But that's not bad, so I'm not complaining.
    After finishing RAM I wanted to try out PBO and I'm stuck. No matter what I do CPU clock either settles for 575MHz or 3800MHz all core, no changes.
    Without PBO I'm running at 4100MHz (70°C) in Cinebench r20 and ~4200-4250 all core in games (55-60°C). Cooler is a NH-D15.

    Is this a known issue or am I just too stupid?

    CH7 Wifi, newest Chipset, 1903, 4x8gb ddr4, 2080 Ti, CPU settings are on stock but for manual RAM timings.

  6. #386
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by KsgKsg View Post
    I probably have a broken processor, because with a 2600x processor the video card works at 16x, and with the new 3700x only at 8x.
    i had a problem similiar to yours my solution was to remove the m2 ssd right besaid the GPU and place it on the bottom slot (C7HWIFI)

    actual im using a 2700x + 5700xt with no issues

  7. #387
    New ROGer Array djase PC Specs
    djase PC Specs
    Laptop (Model)Asus VivoBook X202E
    MotherboardASUS ROG CROSSHAIR VII HERO
    ProcessorAMD Ryzen 9 3900X
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 16GB DDR4-3200 CL14
    Graphics Card #1Asus GeForce GTX 1080 Ti 11 GB STRIX GAMING OC
    MonitorSamsung C32HG70 2560x1440@144hz
    Storage #1Samsung 850 EVO 500 GB
    Storage #2Seagate Barracuda 2 TB
    CPU CoolerCorsair H150i Pro RGB
    CaseLian Li PC-O11DX Black
    Power SupplyCorsair RMx 1000W 80+Gold & CableMod Classic ModFlex C-Series Cable
    Keyboard Corsair K95 RGB PLATINUM Cherry MX Brown
    Mouse Logitech G502 Proteus Spectrum
    Headset Logitech G430.
    Mouse Pad UKEY Gaming Mauspad Large Size (900x400x4mm)
    Headset/Speakers MIFA A30 Bluetooth Speaker
    OS Windows 10 Pro 19H1 PRO x64
    Accessory #1 Corsair LL120 x6 & lighting Node Pro
    Accessory #2 NZXT Internal USB Hub
    Accessory #3 Cooler Master Accessory: Vertical Display VGA Holder Kit w/Riser Cable
    djase's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Still no new bios for the so-called ASUS flagship in X470 : the well named C7H

  8. #388
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    13
    Posts
    67

    Quote Originally Posted by djase View Post
    Still no new bios for the so-called ASUS flagship in X470 : the well named C7H
    My money is on Thursday/Friday. They tend to release them on those days. The whole flagship stuff means nothing to ASUS now X570 is out

  9. #389
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    16

    Yes. dont use the m2 slot near the cpu. it reduces x16 to x8. Now my second ssd is disabled as i want run the gpu at x16. I tested and at high res high frames it makes a small difference.

  10. #390
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by abaw001 View Post
    Yes. dont use the m2 slot near the cpu. it reduces x16 to x8. Now my second ssd is disabled as i want run the gpu at x16. I tested and at high res high frames it makes a small difference.
    so ssd is not installed in the upper slot. it is with the 3700x processor that the GPU works 8x, with another 2600x processor the GPU works in the same configuration with the pci 16x. NVME IS NOT INSTALLED IN THE TOP SLOT, IT IS INSTALLED IN THE LOWER SLOT.

Page 39 of 88 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •