Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New ROGer Array Adrian1983 PC Specs
    Adrian1983 PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Hero
    ProcessorI7 9700K @ 5.0
    Memory (part number)CMK32GX4M2D3000C16 @ 3600
    Graphics Card #1Zotac Gtx 1080ti Amp Extreme
    Sound CardHdmi
    MonitorSony 55" Tv
    Storage #1Samsung 970 Evo Plus X2
    Storage #2Samsung 840 Pro
    CPU CoolerCorsair H150i Pro
    CaseCorsair 570x
    Power SupplySeasonic focus gold 850w
    Keyboard Logitech G613
    Mouse Logitech G703
    Headset Corsair HS70 se
    OS Windows 10 x64

    Join Date
    Jun 2019
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Added a second 970 evo plus but is identified defferently in device manager

    I've just added a second samsung 970 evo plus to my XI hero but in device manager are identified differently, the bottom slot one which is my win 10 installation is recognised as a NVME SCSI device but the bottom one is labeled correctly, i've tried reinstalling the samsung NVME driver but it has made no difference?Click image for larger version. 

Name:	Capture.JPG 
Views:	0 
Size:	30.1 KB 
ID:	81184

  2. #2
    ROG Enthusiast Array Saltgrass PC Specs
    Saltgrass PC Specs
    MotherboardMaximus X Hero (Wi-Fi)
    Processori7 8700K
    Memory (part number)HX433C16PB3K4/32
    Graphics Card #1EVGA GTX 1080 Ti
    Sound CardOn Board
    MonitorLG 34UC89G
    Storage #1Samsung 970 Pro 1 TB
    Storage #2Samsung 860 Pro 1 TB
    CPU CoolerCooler Master Hyper 212X
    CaseCooler Master
    Power SupplyAntec HCP Platinum 1000
    Keyboard Black Widow Ultimate
    Mouse Logitech G600
    Headset/Speakers Logitech wired 5.1
    OS Win 10 Pro
    Network RouterROG Rapture GT-AX11000
    Accessory #1 VR Headset
    Accessory #2 Saitek X53

    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    51

    It may depend on how the Bios is seeing those two ports. Mine shows in my system, on M.2_2 as your bottom one does. My M.2_1 slot is not occupied.

  3. #3
    New ROGer Array Adrian1983 PC Specs
    Adrian1983 PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Hero
    ProcessorI7 9700K @ 5.0
    Memory (part number)CMK32GX4M2D3000C16 @ 3600
    Graphics Card #1Zotac Gtx 1080ti Amp Extreme
    Sound CardHdmi
    MonitorSony 55" Tv
    Storage #1Samsung 970 Evo Plus X2
    Storage #2Samsung 840 Pro
    CPU CoolerCorsair H150i Pro
    CaseCorsair 570x
    Power SupplySeasonic focus gold 850w
    Keyboard Logitech G613
    Mouse Logitech G703
    Headset Corsair HS70 se
    OS Windows 10 x64

    Join Date
    Jun 2019
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Quote Originally Posted by Saltgrass View Post
    It may depend on how the Bios is seeing those two ports. Mine shows in my system, on M.2_2 as your bottom one does. My M.2_1 slot is not occupied.
    Yeah a bit strange, they'te both identified correctly by names in the bios, i've no idea why it displays like this in windows.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •