Results 1 to 6 of 6

Threaded View

  1. #1
    ROG Enthusiast Array npapanik PC Specs
    npapanik PC Specs
    MotherboardAsus PRIME X470-PRO
    ProcessorAMD Ryzen 3600
    Memory (part number)Corsair VENGEANCE LPX (CMK16GX4M2B3200C16)
    Graphics Card #1ROG Strix RX VEGA56
    MonitorDell SE2717H
    Storage #1Samsung 960 Evo 500Gb
    CPU CoolerNoctua NH-D15S
    Casebequiet! Dark Base 700
    Power SupplyCoolermaster Silent Pro M850W
    Keyboard Razer BlackWidow Ultimate 2014
    Mouse Razer Deathadder Elite
    Headset Razer Electra v2 USB
    OS Windows 10 Pro x64
    Network RouterSynology RT2600ac

    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    12
    Posts
    37

    PRIME X470-PRO BIOS 5204 & PBO settings - BUG??

    In the latest BIOS 5204 there are two different group settings for Precision Boost Overdrive (PBO), one located under "AI Tweaker" and the other under "Advanced -> AMD Overclocking". The weird thing is that if you change the value in one (eg Enable PBO), in the other menu it does not change! What gives?
    I don't know what happened with previous BIOSes since I just got the board. Running a R5 3600. Check the images attached.

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_1321.jpg 
Views:	0 
Size:	455.8 KB 
ID:	81261

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_1322.jpg 
Views:	0 
Size:	524.1 KB 
ID:	81262

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •