Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Question Sonic Studio 3 stuck at opening

    Hi, there seem to be a problem with sonic Studio 3 on my laptop Asus Zephyrus GX701GVR. It just get stuck when i open the software and won't continue, used to work though, so unsure what caused this and how to fix it. I've already tried uninstall and reinstall it from Microsoft Store. Also downloaded and installed the Realtek driver from Asus' driver site for my model.



    Please help.

    Edit: the image doesn't seem to work, and the forum says "invalid upload" to my image for some reasons, so here is a link to my screenshot. https://imgur.com/a/EeaWwlv
    Last edited by lepeii; 08-08-2019 at 06:45 AM. Reason: add image

  2. #2
    ROG Guru: Orange Belt Array MoKiChU PC Specs
    MoKiChU PC Specs
    MotherboardASUS ROG Strix Z370-F Gaming
    ProcessorIntel Core i7-8700K
    Memory (part number)Corsair Vengeance RGB DDR4 2666MHz CL16 - 16GB (2 x 8GB)
    Graphics Card #1ASUS ROG Strix GTX 1080 Ti OC
    MonitorASUS ROG Strix XG35VQ
    Storage #1SSD Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2SSHD Seagate 2TB
    CPU CoolerCooler Master ML240L RGB
    CaseBitFenix Enso
    Power SupplyCorsair TX850M (850W)
    Keyboard Logitech G413
    Mouse Logitech G502
    Mouse Pad PECHAM MPad-XXL
    Headset/Speakers Logitech Z333
    OS Windows 10 64 bit 1909/19H2/18363.x
    MoKiChU's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    105
    Posts
    324

    Quote Originally Posted by lepeii View Post
    Hi, there seem to be a problem with sonic Studio 3 on my laptop Asus Zephyrus GX701GVR. It just get stuck when i open the software and won't continue, used to work though, so unsure what caused this and how to fix it. I've already tried uninstall and reinstall it from Microsoft Store. Also downloaded and installed the Realtek driver from Asus' driver site for my model.



    Please help.

    Edit: the image doesn't seem to work, and the forum says "invalid upload" to my image for some reasons, so here is a link to my screenshot. https://imgur.com/a/EeaWwlv
    Hi,

    Follow the ROG SS3 tutorial : https://rog.asus.com/forum/showthrea...HD-Audio-(UAD)
    Last edited by MoKiChU; 09-21-2019 at 05:40 PM.

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Talking

    Quote Originally Posted by MoKiChU View Post
    Thanks, after following the tutorial it seems to work again!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •