Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    ROG Member Array Spoons PC Specs
    Spoons PC Specs
    MotherboardRampage VI Extreme Omega
    ProcessorIntel Core i9 9900X@5.1
    Memory (part number)corsair dominator 16gb cas 16 3800
    Graphics Card #1RTX2080 ti
    Monitorvg278qe
    Storage #1Samsung 970 PRO 512GB M.2
    Storage #2Samsung 970 pro 512gb m.2
    CPU Coolercustomloop
    Case750d
    Power SupplyCorsair AX1600I
    Keyboard Quickfire Rapid
    Mouse g pro
    OS Win 10 X 64

    Join Date
    Apr 2014
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Quote Originally Posted by Hopper64 View Post
    Thanks for the feedback guys. Most helpful.
    water cooling is way from hard and you need to ask ????

  2. #12
    ROG Member Array Spoons PC Specs
    Spoons PC Specs
    MotherboardRampage VI Extreme Omega
    ProcessorIntel Core i9 9900X@5.1
    Memory (part number)corsair dominator 16gb cas 16 3800
    Graphics Card #1RTX2080 ti
    Monitorvg278qe
    Storage #1Samsung 970 PRO 512GB M.2
    Storage #2Samsung 970 pro 512gb m.2
    CPU Coolercustomloop
    Case750d
    Power SupplyCorsair AX1600I
    Keyboard Quickfire Rapid
    Mouse g pro
    OS Win 10 X 64

    Join Date
    Apr 2014
    Reputation
    10
    Posts
    14

    oh i see showing off sry ill get my coat

  3. #13
    ROG Member Array Spoons PC Specs
    Spoons PC Specs
    MotherboardRampage VI Extreme Omega
    ProcessorIntel Core i9 9900X@5.1
    Memory (part number)corsair dominator 16gb cas 16 3800
    Graphics Card #1RTX2080 ti
    Monitorvg278qe
    Storage #1Samsung 970 PRO 512GB M.2
    Storage #2Samsung 970 pro 512gb m.2
    CPU Coolercustomloop
    Case750d
    Power SupplyCorsair AX1600I
    Keyboard Quickfire Rapid
    Mouse g pro
    OS Win 10 X 64

    Join Date
    Apr 2014
    Reputation
    10
    Posts
    14

    i have same cpu urs seems a bit slow ?

  4. #14
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2019
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Quote Originally Posted by anub1s21 View Post
    i've owned it for a year, it does have a temperature sensor in there.
    there are 2 models one with only a 3 pin header, one with aquabus, usb and some external stuff, so please pay attention to what your commenting about.

    also isn't 2gpm about 8 liters per minute? are you using an industrial pump cause i'm fairly certain no real loop runs 2gpm.
    atleast not the second you add any reputable cpu/gpu block.
    orientation also does not matter (i had it installed upside down, come at me brah) if it's ratteling there's air in there, do what you have to (in my case i just pulsed the pump 25>50>75>100>25 a few times and the air came out and it became dead silent.

    when a owners testimony gets called in to question gotta ask what people are sniffing these days ^^
    granted i cannot show you it on the aquacomputer website as they don't make special mention of it, they don't even appear to mention it in the manual >.> but this one https://shop.aquacomputer.de/product...oducts_id=2897 the one with all the connectors has a internal temperature sensor. if you don't believe me feel free in about a week my cooling should be back together and i can post proof from aquasuite ^^

    untill then this one >>>

    the one i'm holding in my hand and have used for over a year, has a internal temperature sensor i am 100% certain of that.
    i know because i had no temperature sensor connected yet it gave me a temperature and shockingly this was within 0.1 degree's of my other inline temperature sensor not exact but shocking in how close (the other is a metal fitting with a temperature sensor below a rubber jacket...did not expect much of that thing. i didn't plan of having 2 temp sensors in my loop but i do.
    I have the non USB version and it doesn’t have an internal temp sensor nor does the USB have one listed under its description but if it does indeed have one then I’m wrong.

    As for 2GPM I can reach that with my pumps on max but I’m also running 4 pumps.
    As for installing it upside dow or vertical it does make a noise cause I know the 2 that I have do, again the non USB version but I doubt it’s built differently.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •