Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Windows wont boot

    Good Afternoon everyone, I just finished my first PC build loaded up Windows 10 downloader on a usb and installed it but when i shut down/restart my PC it will only boot into Bios/UEFI when i go to the boot tab my NVME pops up and it says Window boot manager i can click it and it will load my desktop but the initial turn on does nothing. Also the very first start screen says CPU fan error not CPU fan speed error if anyone can please help it would be very appreciated!! Ill also leave all the components below if that helps anyone troubleshoot.

    MOBO: ROG Maximus XI Hero (Wi-Fi)
    CPU: i7 9700K
    RAM: 16 Gb DDR4 Corsair Vengeance
    Graphics: RTX 2070
    Cooler: ROG Ryuo 240
    Storage: Samsung 970 EVO M.2 NVME

  2. #2
    ROG Guru: Diamond Belt Array Zka17's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    199
    Posts
    8,358

    Set the Windows boot manager as 1st option for boot.
    CPU Fan error usually means that it is nothing connected to the CPU_FAN header - you can either connect a fan, or disable it in BIOS/UEFI.*

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    I'm sorry I forgot to include I've done that I even disabled my Ryuo that's way I made sure it was the only thing enabled I can upload a pic when i get outta work to show you

    So it wont actually let me upload a pic it says upload of file failed -_-
    Last edited by BlackyChan2198; 08-27-2019 at 06:35 AM.

  4. #4
    ROG Guru: Diamond Belt Array Zka17's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    199
    Posts
    8,358

    What do you mean by "disabled the Ryuo"? Let it work! Disable the CPU fan in BIOS, so it won't give you the error message.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •