Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    ROG Guru: Green Belt Array
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    75
    Posts
    740

    Wow, that's strange, but agree it's probably the video card's last breath. Still, I think you pressing too hard on that display cable caused a short, better to replace it than risk future difficulties.

    You have this problem handled, let me know how it all works out.

    Good Luck
    G752VSK, G75VW-3D, G51J, G1S
    Homebuilt Windows Server

  2. #12
    ROG Guru: Orange Belt Array navis995's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    50
    Posts
    320

    Error 43 is dead card. Just replace it asap. No tutorial will ever fix it.
    Asus Rog G750JZ
    Screen: 1920x1080 17.3'
    CPU: Intel® Core™ i7-4700HQ (3.4Ghz @ -70mV)
    GPU: GeForce GTX 880M 4GB (OC +125Mhz Core, +600Mhz Memory @ 1.062V)
    RAM: Samsung 32GB 1600MHz
    Storage #1: Samsung Evo 840 250GB
    Storage #2: Samsung Evo 850 500GB
    Storage #3: Seagate Barracuda 2TB
    Storage #4: Samsung Evo 128GB MicroSD

  3. #13
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2015
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Hello people!
    I'm back here just to say that I finally received the card and cable...
    Change the cable nothing happened, change the card and it finally solved the problem!. So yes, the card was in fact, dead.
    I bought exactly the same VGA (870m), artic silver 5, installed it everything myself and everything has been back to normal.
    Thanks everyone for your help. I'll leave u some photos
    [SPOILER]







    [/SPOILER]

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •