Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16
  1. #11
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2019
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by remboi098 View Post
    i have it too in my phone , but it does nothing but it shows my cpu fan speed to 5300rpm which is really fast for no reason.
    its stuck again on 6400, i contacted asus again and the place that i bought it, i asked if they could get in touch with asus aswell about this problem

  2. #12
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2019
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by ockie View Post
    all i did was update windows, update nvidia, i got a forced update for my bios to 310, updated something on MyAsus, deleted and re installed Asus Gaming Center ( i contacted asus and they gave me another version of Asus Gaming Center ) which did not work until i downloaded it on my android phone. it seems a lot of people's fan got f*cked up in the last couple of days so hope asus going to come out with an update for whatever is causing this.
    Hii!, may i have the link as well for the another version of gaming center they gave you? i would like to try if it would work for me. thank you!

  3. #13
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2019
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by remboi098 View Post
    Hii!, may i have the link as well for the another version of gaming center they gave you? i would like to try if it would work for me. thank you!
    its stuck again at high RPM and now ASUS Gaming Center stops connecting to my phone so it doesnt work

  4. #14
    New ROGer Array SulimanAF's Avatar
    Join Date
    Jun 2019
    Reputation
    11
    Posts
    20

    Guys it's probably the BIOS update that caused this issue, not the Armoury Crate or Gaming Center app itself.

  5. #15
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2019
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by SulimanAF View Post
    Guys it's probably the BIOS update that caused this issue, not the Armoury Crate or Gaming Center app itself.
    im trying to downgrade my bios to 309 (its 310 now) but i cant because its saying that the bios that im trying to get is older

    EDIT: i just downgraded my bios to 309 AND 308and fan still blowing at 6500 RPM when under 35 celcius unable to control it through ASUS Gaming Center or the app on my phone

    EDIT: unable to downgrade my bios to 309 or 308 stays at bios 310, managed to get an asus worker to send it higher up which took a lot of time for some reason.
    Last edited by ockie; 09-09-2019 at 01:55 PM.

  6. #16
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Red face

    It was happened to me too then I decided to reset my machine (not the same as installing windows, just go to setting > recovery > advance startup and then go to reset this PC)

    When it complete the process I don't have any issue anymore, anyway I dont install ROG Game center this time because I really not sure was it causes the problem.

    Will update you later after I use it for about a month

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •