Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    New ROGer Array KotOr368 PC Specs
    KotOr368 PC Specs
    Laptop (Model)MSI GT72 2PE Dominator Pro
    MotherboardMaximus XI APEX
    Processori9-9900KF
    Memory (part number)Crucial Ballistix Sport
    Graphics Card #1EVGA 1080Ti FTW3
    MonitorASUS PG278QR
    Storage #1Intel SSD 545s
    Storage #2Segate 2TB
    CPU CoolerNoctua NH-U14s
    CasePhanteks Enthoo Luxe
    Power SupplySeasonic 850W Titanium
    Keyboard A4Tech Bloody B328
    Mouse A4tech BLOODY J95
    Headset HyperX Cloud
    OS W10 x64

    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Asus OC Panel problem.

    Hi guys. i wanted to try OC panel it works fine shows temps, voltage, until i press fan button on OC panel. My PC crash (hard reset) and i was welcomed by error go to bios to recover. So i did. and everything look ok. so i leave and notice that OC panel show 0,1V on CPU i start HWinfo and that shows 0,1V too. so i panicked. Restart PC load default bios settings and now HWinfo and OC panel work fine. So i set bios as it was before i press that button. But for some reason my PWM fan hub from my Phanteks enthoo lux case not working fans are stuck at 100% and Vcore voltage from 1.280V increse to 1.3V and i still have set all as it was before i press that damn button.i don't know if anything else except that Vcore and fan hub is wrong. Because i only notice these two for now. So did i somehow broke my MB ? i dont know what to do now. curse that damn OC panel

    CPU 7700k
    MB z270 Apex
    2x8GB ram
    GTX 1080Ti

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •