Results 1 to 1 of 1

Hybrid View

  1. #1
    New ROGer Array KotOr368 PC Specs
    KotOr368 PC Specs
    Laptop (Model)MSI GT72 2PE Dominator Pro
    MotherboardMaximus XI APEX
    Processori9-9900KF
    Memory (part number)Crucial Ballistix Sport
    Graphics Card #1EVGA 1080Ti FTW3
    MonitorASUS PG278QR
    Storage #1Intel SSD 545s
    Storage #2Segate 2TB
    CPU CoolerNoctua NH-D15s
    CasePhanteks Enthoo Luxe
    Power SupplySeasonic 850W Titanium
    Keyboard A4Tech Bloody B328
    Mouse A4tech BLOODY J95
    Headset HyperX Cloud
    OS W10 x64

    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    16

    Asus OC Panel problem.

    Hi guys. i wanted to try OC panel it works fine shows temps, voltage, until i press fan button on OC panel. My PC crash (hard reset) and i was welcomed by error go to bios to recover. So i did. and everything look ok. so i leave and notice that OC panel show 0,1V on CPU i start HWinfo and that shows 0,1V too. so i panicked. Restart PC load default bios settings and now HWinfo and OC panel work fine. So i set bios as it was before i press that button. But for some reason my PWM fan hub from my Phanteks enthoo lux case not working fans are stuck at 100% and Vcore voltage from 1.280V increse to 1.3V and i still have set all as it was before i press that damn button.i don't know if anything else except that Vcore and fan hub is wrong. Because i only notice these two for now. So did i somehow broke my MB ? i dont know what to do now. curse that damn OC panel

    CPU 7700k
    MB z270 Apex
    2x8GB ram
    GTX 1080Ti

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •