Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    ROG Enthusiast Array pinkfloyd1173 PC Specs
    pinkfloyd1173 PC Specs
    MotherboardAsus Rog Maximus XI (Wi-Fi)Z390
    ProcessorIntel i9 9900K
    Memory (part number)Corsiar Dominator Platinum 32GB 3200MHZ
    Graphics Card #1EVGA RTX 2080 Ti XC BLACK
    MonitorAsus Swift PG278QR
    Storage #11 v-NAND SSD 970 PRO 2 TB
    CPU CoolerCorsair H100i Pro RGB
    CaseCOOL MASTER MC500P
    Power SupplyCorsair HX1000i
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterAsus RT-AX88u

    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    10
    Posts
    40

    Maximus XI Hero (Wi-FI) New Bios

    Anyone run this new bios on this MOBO, any improvements other then what it says about the i9-9900KS??

    Also no Bios renamer in the download?

    Thanks in advance.

  2. #2
    ROG Guru: White Belt Array no1yak PC Specs
    no1yak PC Specs
    MotherboardMaximus Hero X I Wi-Fi/ Hero IX
    Processori9 9900KF/ i7 7700K both de-lidded @ 5Ghz
    Memory (part number)Gskill F4-3200C16D / Corsair 2400 LPX
    Graphics Card #1Evga GTX 1070 SC ACX3 / Evga 1060 SC
    Sound CardEssence One DAC Muses edition
    MonitorEizo CG275W
    Storage #1Samsung 970 EVO Plus NVMe / 950 Pro
    Storage #2Samsung EVO 860 M.2 + 850 Pro 1TB
    CPU CoolerNoctua NHu-14S on both boards
    CaseCorsair 450D / Corsair 230T
    Power SupplyEvga 650 P2
    Keyboard Cherry MX6
    Mouse Corsair M65
    Headset/Speakers Corsair SP2500 + Senn HD650 + HD 600
    OS Windows 10 Pro x64 1903

    Join Date
    Jun 2015
    Reputation
    10
    Posts
    122

    Quote Originally Posted by pinkfloyd1173 View Post
    Anyone run this new bios on this MOBO, any improvements other then what it says about the i9-9900KS??

    Also no Bios renamer in the download?

    Thanks in advance.
    No difference from 1105 as far as I can tell.

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Quote Originally Posted by no1yak View Post
    No difference from 1105 as far as I can tell.

    So far, the new bios has fixed all of my boot issues with 1105.

  4. #4
    ROG Guru: White Belt Array no1yak PC Specs
    no1yak PC Specs
    MotherboardMaximus Hero X I Wi-Fi/ Hero IX
    Processori9 9900KF/ i7 7700K both de-lidded @ 5Ghz
    Memory (part number)Gskill F4-3200C16D / Corsair 2400 LPX
    Graphics Card #1Evga GTX 1070 SC ACX3 / Evga 1060 SC
    Sound CardEssence One DAC Muses edition
    MonitorEizo CG275W
    Storage #1Samsung 970 EVO Plus NVMe / 950 Pro
    Storage #2Samsung EVO 860 M.2 + 850 Pro 1TB
    CPU CoolerNoctua NHu-14S on both boards
    CaseCorsair 450D / Corsair 230T
    Power SupplyEvga 650 P2
    Keyboard Cherry MX6
    Mouse Corsair M65
    Headset/Speakers Corsair SP2500 + Senn HD650 + HD 600
    OS Windows 10 Pro x64 1903

    Join Date
    Jun 2015
    Reputation
    10
    Posts
    122

    Quote Originally Posted by pattont View Post
    So far, the new bios has fixed all of my boot issues with 1105.
    I never had any problems with 1105, so 1302 works OK.

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Reputation
    10
    Posts
    7

    I'm getting GPT header corruption detected when I try to boot while my 8TB Seagate Backup Plus Hub drive is connected and I can't boot into Windows until I disconnect the USB hard drive. This error comes from the BIOS and it says press F1 to run setup.

  6. #6
    ROG Junior Member Array vmounier PC Specs
    vmounier PC Specs
    MotherboardMaximus Hero X
    ProcessorIntel i7 8700K
    Graphics Card #1ROG Strix GTX1080ti
    MonitorROG Swift PG279Q
    CPU CoolerCorsair H105
    CaseCorsair Obsidian 750D
    Power SupplyCorsair CS750M
    OS Windows 10 Creators - 64 bits

    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by Keith Weisshar View Post
    I'm getting GPT header corruption detected when I try to boot while my 8TB Seagate Backup Plus Hub drive is connected and I can't boot into Windows until I disconnect the USB hard drive. This error comes from the BIOS and it says press F1 to run setup.
    Did you ever figure this out? I had the same issue and just gave up on the update for now...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •