Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Exclamation ASUS ROG GL704GW - Vertical Screen Line Problem

    Hi:

    I have a ASUS ROG GL704GW laptop!

    Sometimes, without any reason, a vertical screen line appears in the middle of the screen!
    It appears and then dissapears fast!
    It it happens without expecting and several times!

    This an annoying situation! I bought this laptop 2 months ago!

    Does anyone knows a fix for this?

    Note: I have the lastest NVidia drivers installed!

    Thank you!

    P.S. - Please take a look on the attached image!
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos Screen Line.jpg  


  2. #2
    ROG Guru: Orange Belt Array FULLMETALJACKET7's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    46
    Posts
    489

    Is that line always on the same spot?

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Thank you for reply!

    No! The line appears at different places in the screen, but it appears often near the center of the screen (as a vertical thin line)!

  4. #4
    ROG Guru: Orange Belt Array FULLMETALJACKET7's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    46
    Posts
    489

    Does it happens while gaming?

  5. #5
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Jul 2013
    Reputation
    11
    Posts
    130

    have you tried updating you intel vido drivers?

  6. #6
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    10

    I installed the following drivers: VGA_Intel_CFL_W10_64_V25201006374

    It seems to work well... so far so good! Thanks for the help guys!

    Hug.

  7. #7
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Angry Vertical line in the screen appears again...

    Hi:

    After some weeks without the vertical line problem (a vertical line that appears in the screen) today, the annoying vertical line returns again!
    I installed the lastest drivers again, but this time I got no sucess!
    A vertical line (red, sometimes black) appears more or less in the middle of the screen (appear and dissapear in a second)!

    Installed drivers:
    - BIOS v308
    - VGA_NVIDIA_DCH_W10_64_V2521142546
    - VGA_Intel_CFL_W10_64_V25201006374
    - Chipest_Intel_CFL_W10_64_V101176958086
    Source: https://www.asus.com/supportonly/GL7...Desk_Download/

    Does anyone knows why this annoying thing happen?

    Thanks.

    Laptop: ROG Strix SCAR II (GL704GW)

  8. #8
    ROG Guru: Orange Belt Array FULLMETALJACKET7's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    46
    Posts
    489

    Is it there constantly or even at boot up/bios?

  9. #9
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    10

    This happens in BIOS (the line appear and disappear faster than in Windows), or Windows!

  10. #10
    ROG Guru: Orange Belt Array FULLMETALJACKET7's Avatar
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    46
    Posts
    489

    Quote Originally Posted by Creative7 View Post
    This happens in BIOS (the line appear and disappear faster than in Windows), or Windows!
    Then it's a hardware issue. Could be the LCD (eDP) cable, faulty LCD panel/controller or something wrong with the GPU.
    Last edited by FULLMETALJACKET7; 11-25-2019 at 02:30 PM.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •