Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ROG Enthusiast Array Heebus PC Specs
    Heebus PC Specs
    Laptop (Model)Asus GL702V
    MotherboardMaximus XI Formula
    ProcessorIntel I9 9900K
    Memory (part number)Trident 3600mhz
    Graphics Card #1Asus 2080 Super Advanced
    MonitorLG 34" ultra gear gaming
    CPU CoolerCorsair CPU and GPU liquid cooling custom loop
    CaseCorsair 1000D
    Power SupplyCorsair HX1200
    OS Windows 10

    Join Date
    May 2012
    Reputation
    10
    Posts
    72

    Maximus Formula custom oled

    Hi all, so Ive had my my new rig a couple of months now, and everything is great, one minor issue tho, maybe someone can help with. I have my maximus XI formula displaying cpu frequency, cpu temp, gpu frequence, gpu temp and memory and it displays fine, but I have to boot up armoury crate and select my board everytime I start my pc to get it displaying, oncve I do I cn close armoury crate and it cycles my oled display fine, but if I dont start the program when I first boot up my pc it will just cycle core temps. Anyone kno why or maybe how to fix this, or is this the way it must be done?
    And the wicked shall inherit the earth...

  2. #2
    ROG Enthusiast Array Heebus PC Specs
    Heebus PC Specs
    Laptop (Model)Asus GL702V
    MotherboardMaximus XI Formula
    ProcessorIntel I9 9900K
    Memory (part number)Trident 3600mhz
    Graphics Card #1Asus 2080 Super Advanced
    MonitorLG 34" ultra gear gaming
    CPU CoolerCorsair CPU and GPU liquid cooling custom loop
    CaseCorsair 1000D
    Power SupplyCorsair HX1200
    OS Windows 10

    Join Date
    May 2012
    Reputation
    10
    Posts
    72

    was just looking @ armoury crate and it said there was an update, took update, and now I dont have the option to display my video card frequency or temp, it doesnt show up in the options, is there a way to change back?
    And the wicked shall inherit the earth...

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Any luck

    Quote Originally Posted by Heebus View Post
    Hi all, so Ive had my my new rig a couple of months now, and everything is great, one minor issue tho, maybe someone can help with. I have my maximus XI formula displaying cpu frequency, cpu temp, gpu frequence, gpu temp and memory and it displays fine, but I have to boot up armoury crate and select my board everytime I start my pc to get it displaying, oncve I do I cn close armoury crate and it cycles my oled display fine, but if I dont start the program when I first boot up my pc it will just cycle core temps. Anyone kno why or maybe how to fix this, or is this the way it must be done?
    Did you ever find a resolution to this question? I agree, you have to manually open Armoury Crate every time and set your animation again.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •