Page 4 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 31 to 40 of 108
  1. #31
    ROG Guru: Black Belt Array Hopper64 PC Specs
    Hopper64 PC Specs
    MotherboardAsus R6EO Bios 0702
    Processori9 9900X @ 4.9 1.28V VCore
    Memory (part number)GSkill F4-3600C16Q2-64GTZR
    Graphics Card #1EVGA 2080 Ti Kingpin
    Sound CardCreative SB AE7
    MonitorAsus ROG PG349Q
    Storage #1Intel 905p M.2 360G
    CPU CoolerEKWB Velocity RGB and Revo XRes 140 D5
    CasePhanteks Enthoo Elite
    Power SupplyCorsair AX1600i
    Keyboard Asus Strix Flare
    Mouse Asus ROG Gladius II Origin
    OS Windows 10 64
    Hopper64's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    36
    Posts
    2,088

    Quote Originally Posted by Heebus View Post
    I too have issues with it, last week the new update prevented me from being abe to display GPU info on my formulas oled display, now today the oled display personalization tab has disapeared altogether, so now my oled display stuck on cpu temp, very buggy it seems
    Same here. I was able to change the OLED display on my R6EO, but the recent updates inside crate corrupted something so that the OLED personalization is not even present. ?? Tab is gone.

  2. #32
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    18
    Posts
    197

    now it shows again more updates.... and now i cant control nothing....fk this

    Click image for larger version. 

Name:	Bild3.png 
Views:	0 
Size:	257.3 KB 
ID:	82249

  3. #33
    ROG Enthusiast Array LeChat PC Specs
    LeChat PC Specs
    MotherboardMaximus XI Extreme
    ProcessorI9-9900k
    Memory (part number)Corsair Vengence LED 3400 32GB
    Graphics Card #1EVGA 2080 ti FTW3 ULTRA GAMING HYBRID
    MonitorAsus PG279Q
    Storage #1Samsung 960 Pro 512GB
    Storage #2Samsung 860 Evo 1TB
    CPU CoolerROG Ryujin 360
    CaseEVGA DG-87
    Power SupplyEVGA 1000 T2
    Keyboard EVGA Z-10
    Mouse Logitech G900
    Headset Logitech g933
    OS Windows 10 Pro 1903

    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    11
    Posts
    31

    Same issue here, cannot access my Ryujin, keep saying the device need to be updated, do the update that ask for a system restart, restart system, keep saying the device need to be updated, do the update that ask for a system restart, restart system. Infinite loop of frustration.

    L
    Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	0 
Size:	155.7 KB 
ID:	82251

    Armoury crate should have it's own sticky thread imho.
    Last edited by LeChat; 10-05-2019 at 02:31 AM.

  4. #34
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    18
    Posts
    197

    Quote Originally Posted by LeChat View Post
    Same issue here, cannot access my Ryujin, keep saying the device need to be updated, do the update that ask for a system restart, restart system, keep saying the device need to be updated, do the update that ask for a system restart, restart system. Infinite loop of frustration.

    L
    Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	0 
Size:	155.7 KB 
ID:	82251

    Armoury crate should have it's own sticky thread imho.
    well a sticky thread helps only if someone from asus would give information but they don’t care seem so

  5. #35
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,669

    data send on friday to check the issue of the aio update. As soon i have something i will post back. I have check the code and let see what they find.
    Learn, Play Enjoy!

  6. #36
    ROG Enthusiast Array DarthLoloX PC Specs
    DarthLoloX PC Specs
    MotherboardAsus ROG Strix X570-E Gaming
    ProcessorAMD Ryzen 9 3900 X
    Memory (part number)G-Skill Trident Z RGB Series 3200 Mhz
    Graphics Card #1Asus ROG Matrix 2080 Ti
    Sound CardSupreme FX
    MonitorAsus ROG XG248Q
    Storage #1SSD M.2 NVMe Samsung 970 Evo Plus 1 GB
    Storage #2SSD M.2 NVMe Samsung 970 Evo PLus 1 GB
    CPU CoolerAsus ROG Ryujin 360
    CaseAsus Helios
    Power SupplyAsus Thor 1200 W
    Keyboard Asus ROG Claymore Core
    Mouse Asus ROG Gladius II Wireless
    Headset Asus ROG Strix Fusion Wireless
    Mouse Pad Asus ROG Sheath
    OS Windows 10 64-bit
    Accessory #1 Razer Tatarus V2
    Accessory #2 Razer Wolverine Ultimate
    Accessory #3 Razer Raiju Ultimate
    DarthLoloX's Avatar
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    10
    Posts
    51

    Quote Originally Posted by Re@per View Post
    @darthlolox can u try this i extracted this from my ryujin since my update is installed, just start the exe and look if it ask u for install or uninstall
    plz make a restore point before installing

    https://www.mediafire.com/file/x796i...Setup.rar/file

    if this helped u

    this is for the HAL

    https://www.mediafire.com/file/tsmoh...alHal.exe/file

    this is for Mainboards

    https://www.mediafire.com/file/c8bv9...Setup.exe/file
    Hello!

    I just have this:
    Click image for larger version. 

Name:	2019-10-05.png 
Views:	0 
Size:	30.3 KB 
ID:	82301

    Asus support gave me this program:
    Click image for larger version. 

Name:	2019-10-05 (2).png 
Views:	0 
Size:	12.3 KB 
ID:	82302

    I had two messages from them:

    The first time they said to uninstall Armoury Crate (Yes but which program? All of them which has link with Armoury Crate or just the main program?) to use this exe.file and download Armoury Carte from Windows Store. Someone tried this?

    The second time they said to execute it and it will update Armoury Crate (what I understood because the explanations wasn't very clear to me!). Anyway when I execute this program nothing happen, just a command window which appears less than one second. I open Armouiry Crate still the same problem that before, ask me to update, the update button comes back and want me to reboot, I reboot, and again the same message, an infinite loop as someone said. Aura is sitll empty. GREAT!

    All started becasue I installed Asus Aura, I thought it may also update Aura in Armoury Crate, don't do this by any cost.

    Asus doesn't know to make good software (Aura which is not launching, Al Suite 3 which is also very bad for fan managment it dosen't work, the calibration in Asus Armory is a catastrophy with lags, etc...). They should let another good compagny to do it for their own products, it can't continue like this. Very very disappointed, my fidelity didn't pay. And no one from Asus speak with us and give us hope.

  7. #37
    ROG Guru: Orange Belt Array 1mluer PC Specs
    1mluer PC Specs
    MotherboardMaximus IX Apex & Maximus XI Apex's
    ProcessorI7-7700k & I9-9900k
    Memory (part number)Gskill Trident Z RGB 4266 & 3200 DC
    Graphics Card #1MSI Sea Hawk 1080 & ROG Matrix 2080 ti
    Sound Cardbuilt in for both
    MonitorSamsung 27inch & ASUS Swift PG348Q
    Storage #1Samsung 960 Pro & Samsung 970 Pro
    CPU CoolerRyuo 240 & Ryujin 360
    CaseInWin 909 Black & InWin 909 Silver
    Power SupplySeasonic 1000w Titanium & ROG Thor 1200p
    Keyboard Corsair K95 & ASUS ROG Claymore
    Mouse Logitech G902 & ASUS Gladius II Origin
    Mouse Pad Corsair MM800 & ASUS ROG Baltheus
    Headset/Speakers Bose Computer Set with Sub
    OS Windows 10 Pro all around
    Network RouterLinksys EA 9500
    Accessory #1 Corsair LL / Commander Pro & TT Riing Plus
    Accessory #2 Blue Microphone

    Join Date
    Feb 2017
    Reputation
    33
    Posts
    350

    whats the trick to get it to save updates

    I click the update button and it looks like it updates but then resets back to saying I need to update ?
    Inwin 909 Black RGB build
    i7-7700k
    ROG Maximus IX Apex
    1080 Sea Hawk
    Gskill Trident Z RGB 4266

    InWin 909 Silver RGB build
    i9-9900k
    ROG Maximus XI Apex
    ROG Matrix 2080 ti
    Gskill TridentZ RGB DC 3200 64g

    Everything overclocked and love it.
    ROG Awesomeness !!!!

  8. #38
    ROG Enthusiast Array LeChat PC Specs
    LeChat PC Specs
    MotherboardMaximus XI Extreme
    ProcessorI9-9900k
    Memory (part number)Corsair Vengence LED 3400 32GB
    Graphics Card #1EVGA 2080 ti FTW3 ULTRA GAMING HYBRID
    MonitorAsus PG279Q
    Storage #1Samsung 960 Pro 512GB
    Storage #2Samsung 860 Evo 1TB
    CPU CoolerROG Ryujin 360
    CaseEVGA DG-87
    Power SupplyEVGA 1000 T2
    Keyboard EVGA Z-10
    Mouse Logitech G900
    Headset Logitech g933
    OS Windows 10 Pro 1903

    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    11
    Posts
    31

    I tried to uninstall Armoury Crate and install Livedash instead but was not able to make Livedash work, it was starting up but could not control anything. There is a weird folder on the external storage that get installed for the Ryujin, the first folder, i don't remember if it was there before:

    Click image for larger version. 

Name:	Capture2.PNG 
Views:	0 
Size:	8.1 KB 
ID:	82306

    L

  9. #39
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    18
    Posts
    197

    Quote Originally Posted by DarthLoloX View Post
    Hello!

    I just have this:
    Click image for larger version. 

Name:	2019-10-05.png 
Views:	0 
Size:	30.3 KB 
ID:	82301

    Asus support gave me this program:
    Click image for larger version. 

Name:	2019-10-05 (2).png 
Views:	0 
Size:	12.3 KB 
ID:	82302

    I had two messages from them:

    The first time they said to uninstall Armoury Crate (Yes but which program? All of them which has link with Armoury Crate or just the main program?) to use this exe.file and download Armoury Carte from Windows Store. Someone tried this?

    The second time they said to execute it and it will update Armoury Crate (what I understood because the explanations wasn't very clear to me!). Anyway when I execute this program nothing happen, just a command window which appears less than one second. I open Armouiry Crate still the same problem that before, ask me to update, the update button comes back and want me to reboot, I reboot, and again the same message, an infinite loop as someone said. Aura is sitll empty. GREAT!

    All started becasue I installed Asus Aura, I thought it may also update Aura in Armoury Crate, don't do this by any cost.

    Asus doesn't know to make good software (Aura which is not launching, Al Suite 3 which is also very bad for fan managment it dosen't work, the calibration in Asus Armory is a catastrophy with lags, etc...). They should let another good compagny to do it for their own products, it can't continue like this. Very very disappointed, my fidelity didn't pay. And no one from Asus speak with us and give us hope.
    u can at least try this*Uninstall Aura and Aura Service then push update in Armoury create it should come a new update for Aura at least Aura can Work again. But so far I read the logs from Armoury Crate and if one update fails all update will stop.*

    Armoury Crate from the Microsoft store is useless because it won’t install the necessary rog live service... what is totally bs. Also you can uninstall Armoury Crate and then lunch the rogliveservice.exe as Admin. It should install Armoury Crate again.*

  10. #40
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    18
    Posts
    197

    Quote Originally Posted by LeChat View Post
    I tried to uninstall Armoury Crate and install Livedash instead but was not able to make Livedash work, it was starting up but could not control anything. There is a weird folder on the external storage that get installed for the Ryujin, the first folder, i don't remember if it was there before:

    Click image for larger version. 

Name:	Capture2.PNG 
Views:	0 
Size:	8.1 KB 
ID:	82306

    L
    it’s because you need maybe Aura services too with Armoury Crate. After that try to install Livedash again. It will install another lightning service*

Page 4 of 11 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •