Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast
Results 91 to 100 of 108
  1. #91
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    42

    Quote Originally Posted by nino_1973 View Post
    but i had already said that it is not the solution you can delete the html file for aio but at the next reboot it comes back again at the moment even for those who have windows 10 installed live dash and at least it works certainly does not have all the functions that armory shows but i have installed and the display and the cooling functions are working
    new firmaware ryujin 360

    https://drivers.eu/4yskhh

    livedash
    https://dlcdnets.asus.com/pub/asus/m...654.1570782791
    livedash sucks u cant control aio fans

  2. #92
    ROG Enthusiast Array Nino_1973 PC Specs
    Nino_1973 PC Specs
    MotherboardROG Crosshair VIII Hero (WI-FI)
    ProcessorRyzen 7 3700X
    Memory (part number)G.Skill Trident F4-3600C18D-16GTZRX 32GB
    Graphics Card #1AREZ-STRIX-RXVEGA56-O8G-GAMING
    MonitorASUS VG278Q Gaming-Monitor
    Storage #1Samsung EVO 512 GB M2
    Storage #2Western Digital 1TB
    CPU CoolerROG RYUJIN 360
    CasePHANTEKS ENTHOO EVOLV X GLASS
    Power Supplybe quiet! Power Zone 850W - 80 Plus Bronze
    Keyboard ROG Strix Flare
    Mouse ROG Gladius II Origin
    Headset ROG Strix Fusion 500
    Mouse Pad ROG Sheath
    Headset/Speakers ROG Strix Fusion 500
    OS Windows 10 Pro 64bit
    Network RouterFritzbox 7590
    Accessory #1 ROG Aura Terminal
    Accessory #2 Creative Sound BlasterX Kratos S5 2.1
    Accessory #3 Logitech C922 Webcam Streaming

    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Quote Originally Posted by aragonnshow View Post
    livedash sucks u cant control aio fans


    yes you are right but at least you can do the rest the fans can control them with the AI suites 3


    at least at the moment this is a solution until they fix ryujin update
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos Cattura.PNG  


  3. #93
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    42

    Quote Originally Posted by Nino_1973 View Post
    yes you are right but at least you can do the rest the fans can control them with the AI suites 3


    at least at the moment this is a solution until they fix ryujin update
    not everybody have asus rog motherboard...only rog motherboard can install livedash or ai suite

  4. #94
    ROG Guru: Black Belt Array Hopper64 PC Specs
    Hopper64 PC Specs
    MotherboardAsus R6EO Bios 0702
    Processori9 9900X @ 4.9 1.28V VCore
    Memory (part number)GSkill F4-3600C16Q2-64GTZR
    Graphics Card #1EVGA 2080 Ti Kingpin
    Sound CardCreative SB AE7
    MonitorAsus ROG PG349Q
    Storage #1Intel 905p M.2 360G
    CPU CoolerEKWB Velocity RGB and Revo XRes 140 D5
    CasePhanteks Enthoo Elite
    Power SupplyCorsair AX1600i
    Keyboard Asus Strix Flare
    Mouse Asus ROG Gladius II Origin
    OS Windows 10 64
    Hopper64's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    36
    Posts
    2,088

    My balteus mouse pad is not showing up in crate. Everything else is there except this. It's the NonQi balteus version. Any ideas?

    Click image for larger version. 

Name:	Bal.png 
Views:	0 
Size:	310.0 KB 
ID:	82500

  5. #95
    ROG Guru: Black Belt Array Hopper64 PC Specs
    Hopper64 PC Specs
    MotherboardAsus R6EO Bios 0702
    Processori9 9900X @ 4.9 1.28V VCore
    Memory (part number)GSkill F4-3600C16Q2-64GTZR
    Graphics Card #1EVGA 2080 Ti Kingpin
    Sound CardCreative SB AE7
    MonitorAsus ROG PG349Q
    Storage #1Intel 905p M.2 360G
    CPU CoolerEKWB Velocity RGB and Revo XRes 140 D5
    CasePhanteks Enthoo Elite
    Power SupplyCorsair AX1600i
    Keyboard Asus Strix Flare
    Mouse Asus ROG Gladius II Origin
    OS Windows 10 64
    Hopper64's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    36
    Posts
    2,088

    Is the Balteus Qi version required?

  6. #96
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,694

    Quote Originally Posted by Hopper64 View Post
    Is the Balteus Qi version required?
    The Balteus is on the list.
    Learn, Play Enjoy!

  7. #97
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,694

    Quote Originally Posted by Hopper64 View Post
    My balteus mouse pad is not showing up in crate. Everything else is there except this. It's the NonQi balteus version. Any ideas?

    Click image for larger version. 

Name:	Bal.png 
Views:	0 
Size:	310.0 KB 
ID:	82500
    thanks I will get that to the report. Since is on the list. I can get one here locally to test but next week.
    Learn, Play Enjoy!

  8. #98
    ROG Guru: Black Belt Array Hopper64 PC Specs
    Hopper64 PC Specs
    MotherboardAsus R6EO Bios 0702
    Processori9 9900X @ 4.9 1.28V VCore
    Memory (part number)GSkill F4-3600C16Q2-64GTZR
    Graphics Card #1EVGA 2080 Ti Kingpin
    Sound CardCreative SB AE7
    MonitorAsus ROG PG349Q
    Storage #1Intel 905p M.2 360G
    CPU CoolerEKWB Velocity RGB and Revo XRes 140 D5
    CasePhanteks Enthoo Elite
    Power SupplyCorsair AX1600i
    Keyboard Asus Strix Flare
    Mouse Asus ROG Gladius II Origin
    OS Windows 10 64
    Hopper64's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    36
    Posts
    2,088

    Thanks. Appreciate your help.

  9. #99
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    4

    This is fixed today with a new update dated 10/14

  10. #100
    ROG Guru: Black Belt Array Hopper64 PC Specs
    Hopper64 PC Specs
    MotherboardAsus R6EO Bios 0702
    Processori9 9900X @ 4.9 1.28V VCore
    Memory (part number)GSkill F4-3600C16Q2-64GTZR
    Graphics Card #1EVGA 2080 Ti Kingpin
    Sound CardCreative SB AE7
    MonitorAsus ROG PG349Q
    Storage #1Intel 905p M.2 360G
    CPU CoolerEKWB Velocity RGB and Revo XRes 140 D5
    CasePhanteks Enthoo Elite
    Power SupplyCorsair AX1600i
    Keyboard Asus Strix Flare
    Mouse Asus ROG Gladius II Origin
    OS Windows 10 64
    Hopper64's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    36
    Posts
    2,088

    Quote Originally Posted by Ayerown View Post
    This is fixed today with a new update dated 10/14
    I still don't see my balteus in the software. Do you have the Qi version? I have the plain balteus. Should disconnect and reconnect the USB connection?

Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •