Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 43
  1. #31
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Ok suddenly it allowed me to update my mouse HAL, using armoury crate from windows store. Then I kept getting the armoury crate updater stuck at 1/4 complete on start up. Used the updated installed from asus website for my mobo and then boom it worked suddenly. Thank farrr!!

  2. #32
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,757

    Quote Originally Posted by Papey View Post
    Ok suddenly it allowed me to update my mouse HAL, using armoury crate from windows store. Then I kept getting the armoury crate updater stuck at 1/4 complete on start up. Used the updated installed from asus website for my mobo and then boom it worked suddenly. Thank farrr!!
    the fix was deploy 2h ago. update can be done now in app.
    Learn, Play Enjoy!

  3. #33
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2020
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Hey guys, the fix works... Yesterday I received several updates, and error code 12 while upgrading Gladius too, I've just successfully updated it. Don't mess with installation, Armoury Crate is a software that must be installed on time and leave it alone...
    Now, I hope this wave of updates can resolve an annoying bug for me: if I set a color combination on my mobo and my mouse, in game i'm sure I will lost color sync. My mouse simply stucks on one color while mobo keeps changing them as expected... I'd like to buy a rog keyboard soon, but if this problem won't be resolved, I will leave asus peripherals for something more stable.

  4. #34
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2020
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Update: (error code: 12)

    *fix did not work*
    Armoury Crate pushed me a memory & mouse update today. They both installed fine, there was no error code:12 for the rog gladius ii this time. Devices are up to date. However, aura sync functions are still very broken and not working. No devices are seen by aura sync. I have no control over mobo, ram, or led header. Still can not edit, etc in aura creator either.
    Last edited by sebsolace; 07-17-2020 at 10:08 PM.

  5. #35
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Quote Originally Posted by sebsolace View Post
    *fix did not work*
    Armoury Crate pushed me a memory & mouse update today. They both installed fine, there was no error code:12 for the rog gladius ii this time. Devices are up to date. However, aura sync functions are still very broken and not working. No devices are seen by aura sync. I have no control over mobo, ram, or led header. Still can not edit, etc in aura creator either.
    I had my RAM not being recognised (G.SKILL). I powered down, unplugged PSU (or switch it off) and wait 10 seconds. Reconnected and RAM was working again. Try that!

  6. #36
    ROG Guru: Orange Belt Array Super Gnome PC Specs
    Super Gnome PC Specs
    MotherboardROG Rampage VI Extreme Omega / ROG Crosshair VIII Formula
    ProcessorIntel® Core™ i9-9980XE / AMD 3950x
    Memory (part number)Corsair LPX Vengeance DDR4 2666MHz 128 GB / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4-3200 32GB DDR4 3200MH
    Graphics Card #1Asus 2080 Turbo / Asus 2080 ti Turbo
    Graphics Card #2Asus 2080 Turbo / Asus 2080 ti Turbo
    MonitorJAPANNEXT JN-VT500UHD 4K 50-inch LCD
    Storage #1Crucial MX500 1 TB / Sabient SB-ROCKET-NVMe4-500
    Storage #2Samsung 970 Pro 1 TB / ADATA XPG SX5500 Pro 3D NAND NVMe Gen3x4 PCIe M.2
    CPU CoolerROG Ryujin 360 / NZXT Kraken X62
    CaseThermaltake View 71 TG / Thermaltake View 31
    Power SupplyCORSAIR AXi Series, AX1600i 1600 watt / Thermaltake Toughpower iRGB 1200 watt
    Accessory #1 Noctua 140mm 3000 RPM x 4 / Noctua 140 mm 3000 RPM x 2
    Accessory #2 Gigabyte GC-A 2WAY NVLINK RGB (3-slot) / ROG NVLINK Bridge 3-Slot A

    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    11
    Posts
    339

    Not sure if this helps, but has anyone tried reinstalling Windows and then installing Armoury Crate again?

  7. #37
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2020
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Quote Originally Posted by Super Gnome View Post
    Not sure if this helps, but has anyone tried reinstalling Windows and then installing Armoury Crate again?
    Me! Six month ago, I was trying to fix my stuck sync bug, messing around with installation and uninstallation, but the situation went worse and worse... Disapperead devices, update loops and every problem that fitting this forum. I buyed my first M2, so I did a fresh Windows installation on it. Armoury crate came back to normal behaviour, apart from sync bug... but this follow my rig from before Armoury Crate exists

  8. #38
    ROG Guru: Orange Belt Array Super Gnome PC Specs
    Super Gnome PC Specs
    MotherboardROG Rampage VI Extreme Omega / ROG Crosshair VIII Formula
    ProcessorIntel® Core™ i9-9980XE / AMD 3950x
    Memory (part number)Corsair LPX Vengeance DDR4 2666MHz 128 GB / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4-3200 32GB DDR4 3200MH
    Graphics Card #1Asus 2080 Turbo / Asus 2080 ti Turbo
    Graphics Card #2Asus 2080 Turbo / Asus 2080 ti Turbo
    MonitorJAPANNEXT JN-VT500UHD 4K 50-inch LCD
    Storage #1Crucial MX500 1 TB / Sabient SB-ROCKET-NVMe4-500
    Storage #2Samsung 970 Pro 1 TB / ADATA XPG SX5500 Pro 3D NAND NVMe Gen3x4 PCIe M.2
    CPU CoolerROG Ryujin 360 / NZXT Kraken X62
    CaseThermaltake View 71 TG / Thermaltake View 31
    Power SupplyCORSAIR AXi Series, AX1600i 1600 watt / Thermaltake Toughpower iRGB 1200 watt
    Accessory #1 Noctua 140mm 3000 RPM x 4 / Noctua 140 mm 3000 RPM x 2
    Accessory #2 Gigabyte GC-A 2WAY NVLINK RGB (3-slot) / ROG NVLINK Bridge 3-Slot A

    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    11
    Posts
    339

    Quote Originally Posted by Caverpillar View Post
    Me! Six month ago, I was trying to fix my stuck sync bug, messing around with installation and uninstallation, but the situation went worse and worse... Disapperead devices, update loops and every problem that fitting this forum. I buyed my first M2, so I did a fresh Windows installation on it. Armoury crate came back to normal behaviour, apart from sync bug... but this follow my rig from before Armoury Crate exists
    I've given up on sync and all of that RGB, digital display stuff, etc. It worked for a few months and then it became a source of headaches. I no longer install any Asus software except for the Bios, and park my rigs so you cant really see them whenever possible. Asus hardware is its strong point. The software is mostly garbage. If there was any choice I wouldnt even install a Bios.

  9. #39
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2020
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Quote Originally Posted by Papey View Post
    I had my RAM not being recognised (G.SKILL). I powered down, unplugged PSU (or switch it off) and wait 10 seconds. Reconnected and RAM was working again. Try that!
    thanks, this method had worked pre the 7/15/20 updates but unfortunately it does not fix my current issue

  10. #40
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2020
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Quote Originally Posted by Super Gnome View Post
    I've given up on sync and all of that RGB, digital display stuff, etc. It worked for a few months and then it became a source of headaches. I no longer install any Asus software except for the Bios, and park my rigs so you cant really see them whenever possible. Asus hardware is its strong point. The software is mostly garbage. If there was any choice I wouldnt even install a Bios.
    I've just pressed F to respect. My bug is still here, what a shame... At this point, I think Asus software situation won't be better, I'm really sad to leave Rog family soon, but we work hard to buy elite products, they MUST work like a charm.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •