Page 3 of 122 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 53 103 ... LastLast
Results 21 to 30 of 1216
  1. #21
    TeamROG Notebook Member Array Chastity@ASUS's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Reputation
    18
    Posts
    1,334

    Noone asked for one yet. I have a copy of it, however. I'll add it it to the to-do list
    Kicking Ass Since Today

  2. #22
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Quote Originally Posted by Chastity View Post
    try these and let me know if they work

    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/...222BT72045.zip
    Did some research over the weekend and it seems the AR5B95 chip is based on the chip I listed (AR9285), and as such apparently usesuses the same drivers. My bad on that I guess.

  3. #23
    ROG Member Array Mark Ellison's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Quote Originally Posted by Chastity View Post
    It can, but it needs to be installed from the Driver CD's Installer application. Apparently there are some parameters passed to the Intel installer that allows it to work properly.
    I've looked over my driver disc a few times and can't figure out to do this. Sorry for the newb question, but do I use the Driver disc to install?

  4. #24
    TeamROG Notebook Member Array Chastity@ASUS's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Reputation
    18
    Posts
    1,334

    Load up the Driver Disc, and run it's AutoLoader (InstAll.exe) You'll get a listing of what's available, and you want the Intel TurboBoost Driver
    Kicking Ass Since Today

  5. #25
    Lockian
    Guest
    Mobility Modded Catalyst 11.1a leak at Guru3d. Haven't tested yet.
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=337014

    Looks like Morphological Filtering and AMDs new Tessellation Optimization are now available for the 5xxx series.

    EDIT: thx for the heads up - Chastity

  6. #26
    rfowler30
    Guest
    i tried installing the new p4g 1.42 on my asus g73jh A3 laptop and cpuz cant recognize the cpu ne more. i reinstall the 1.37 version and it works fine, is that for the asus g73jw or for all?

  7. #27
    TeamROG Notebook Member Array Chastity@ASUS's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Reputation
    18
    Posts
    1,334

    It's for all. I'm running .42 on my JH without any issues. Maybe you should uninstall the old one, reboot, and then install the updated version. You can also CCleaner the Registry after you uninstall and Reboot.
    Kicking Ass Since Today

  8. #28
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Hi, I have a few issues with my JH but I can't lay them all out here since this isn't the right thread.
    I'll only talk about my driver issues.
    1) I upgraded my Realtek drivers with one I downloaded from [filehippo.com] and right after, my Creative Volume Control stopped working. It keeps giving me the error that "No{something} Found."

    I then downloaded all th Creative Drivers for the Asus Support Site and eventually One that Chastity posted somewhere, which led me here.

    Anytime I try to install any of the drivers, Nothing happens, Windows just brings up the "Did this program install correctly".

    I uninstalled the old one and still nothing seems to happen.

    I cleared the registry of all creative keys and still... Nothing.

    Any help?

    Thanx in advance.

  9. #29
    Roach
    Guest
    This was a huge help, thanks Chastity for the hard work.

  10. #30
    TeamROG Notebook Member Array Chastity@ASUS's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Reputation
    18
    Posts
    1,334

    Quote Originally Posted by Kobby Spiky Nkrumah View Post
    Hi, I have a few issues with my JH but I can't lay them all out here since this isn't the right thread.
    I'll only talk about my driver issues.
    1) I upgraded my Realtek drivers with one I downloaded from [filehippo.com] and right after, my Creative Volume Control stopped working. It keeps giving me the error that "No{something} Found."

    I then downloaded all th Creative Drivers for the Asus Support Site and eventually One that Chastity posted somewhere, which led me here.

    Anytime I try to install any of the drivers, Nothing happens, Windows just brings up the "Did this program install correctly".

    I uninstalled the old one and still nothing seems to happen.

    I cleared the registry of all creative keys and still... Nothing.

    Any help?

    Thanx in advance.
    Knowing one's source for driver updates, or really anything for that matter, is really important. I get my links and packages from the manufacturer or Asus directly. Getting them from 3rd party sources like filehippo.com isn't the best idea, since the uploads could be corrupted, infected, and/or modified in undesirable ways.

    In your case, I would reboot, and uninstall the drivers first. Then install with the new ones you got from here.
    Kicking Ass Since Today

Page 3 of 122 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 53 103 ... LastLast

Similar Threads

  1. Application Freeze when Typing.
    By Low023 in forum G Series Gaming Notebooks
    Replies: 3
    Last Post: 09-26-2018, 07:22 AM
  2. The Upgrades I have made. [Help Reference]
    By Low023 in forum G Series Gaming Notebooks
    Replies: 23
    Last Post: 08-23-2011, 03:40 AM
  3. ASUS GTX470 reference vs. V2
    By AyeYo in forum Nvidia Graphics Cards
    Replies: 2
    Last Post: 12-30-2010, 05:35 AM
  4. Nvidia Driver Update 259.12 > 260.99
    By FLGibsonJr in forum G Series Gaming Notebooks
    Replies: 2
    Last Post: 12-30-2010, 03:58 AM
  5. NVIDIA GeForce GTX 580 Reference Design Graphics Card Pictured
    By ottoyu34 in forum Overclocking & Tweaking
    Replies: 0
    Last Post: 10-28-2010, 11:52 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •