Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Klevv Cras C700 RGB vVME SSD and Aura Sync

    Hi -

    I have ROG Maximus Hero IX, all other RGBs (Mobo, Ram and VGA) syncs ok, but for some reason, this device (Klevv Cras C700 RGB) which is connected to my m.2 socket is not syncing, nor does it appear on Aura as listed devices.

    I have the latest Asus Aura program and latest BIOS.

    Anything else I need to do?

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Same

    Quote Originally Posted by mottaka00005 View Post
    Hi -

    I have ROG Maximus Hero IX, all other RGBs (Mobo, Ram and VGA) syncs ok, but for some reason, this device (Klevv Cras C700 RGB) which is connected to my m.2 socket is not syncing, nor does it appear on Aura as listed devices.

    I have the latest Asus Aura program and latest BIOS.

    Anything else I need to do?
    I have the same problem but on a z390-f

    any fixes?

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2021
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Any fixes found for the above mentioned issue?

    Quote Originally Posted by tbin47 View Post
    I have the same problem but on a z390-f

    any fixes?
    I am also having the same issue, please advise if any fix has been found. I have tried updating all the sofware and BIOS. Still cant get aumory crate to detect the Klevv Cras C700 RGB NVME SSD.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •