Results 1 to 5 of 5

Thread: PG35VQ Problem

  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    5

    PG35VQ Problem

    Hi

    I have two PG35VQ and I noticed a odd behavior with the monitors. I have both monitors set to 120Hz, 444, 10bpc, however from time to time, both monitors revert back to 120Hz, 422, 8bpc. Whenever they do, they take forever to awake up when I start the computer (a couple of minutes).

    I have no idea, why this is happening, or, how can I fix it.

    DisplayPort Deep Sleep is set to OFF on both Monitors and HDMI Deep Sleep is set to ON. My GPU is a Matrix 2080Ti and my current driver 441.20.

    Any help would be appreciated.

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Anyone?

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    10
    Posts
    9

    i have the same issue wenn DP Deep Sleep is on... when i turn it off the monitor stays at 4:4:4 oder 10 bit but the fan wont turn off when shutting down the monitor
    so i keep it ON and set the monitor energy management/plan in windows to never put the screen into sleep

    another bug beside the flickering

    no words from asus so far

  4. #4
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    5

    You put on with the fan being constantly on? That's why I turned off DP Deep Sleep.

    My problem is at startup. I can immediately tell the monitor reverted back to 422, 8bcp, since it takes forever to startup (as if it isn't being detected).
    I was thinking the problem was with the DP cable.

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    10
    Posts
    9

    if i turn it off the fan keeps goin when shutting down the monitor

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •