Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    1

    X570-E Armoury Crate no Aura Sync after reinstall

    Hello dear Community,

    after i had a Mainboard and CPU replacement just a few weeks after i bought the 3600X and the X570-E because they werent working, i tried to reinstall Armoury Crate because it had Problems with showing right Software Updates (for example it showed me that new BIOS 0805 is available altough i am on 1205 atm)

    Because i couldnt deinstall some of the things in Program filesx86/Asus properly because Asus deinstallation software said there is no .msi file altough there were i have deleted the entire Asus Folder and reinstalled Armoury crate.

    Unfortunatly now i dont have the Aura Sync Option in my Armoury Crate now and it still shows wrong Software Updates. Any Advice on how to fix this?

    Edit: Is there maybe a way to trigger the Armoury Crate install by the Mainboard that occured after i installed the OS and booted up for the first time?
    Last edited by predestruction; 12-03-2019 at 03:55 PM.

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2019
    Reputation
    10
    Posts
    8

    welcome to asus armory software. its an ongoing problem with no fix in site. all we can do is be patient and hope one day, perhaps 100 years from now it will work.

  3. #3
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    18
    Posts
    218

    Why you delete the hole folder ... well Armoury Crate thinks now that your software is still installed properly... the updates are always shown wrong it’s a known bug but I would never delete a hole folder because of that. The easiest way To fix this is reinstall Windows. You can always ask here before deleting something*

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •