Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    330

    Ryuo screen flash issue

    i have installed armoury crate but screen flash randomly on selecting image and when selecting temp or other setinng keeps flashing any one else with same issue ?
    https://twitter.com/i/status/1213148082831011841

  2. #2
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    330

    So it seems firmware related issue when installing 0204 firmware screen starts to flash or flikker

    When going back the issue is resolved only i can not use 180c on armoury crate

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Quote Originally Posted by Gofran View Post
    i have installed armoury crate but screen flash randomly on selecting image and when selecting temp or other setinng keeps flashing any one else with same issue ?
    https://twitter.com/i/status/1213148082831011841
    I'm pretty sure the screen flash is built in to protect the screen from burn in. The Ryuo 240 had issues with burn-in before a screen flash was integrated.

  4. #4
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    330

    Quote Originally Posted by _Prophet_ View Post
    I'm pretty sure the screen flash is built in to protect the screen from burn in. The Ryuo 240 had issues with burn-in before a screen flash was integrated.
    for me it happens every 2 or 3 seconds quick flash

  5. #5
    ROG Enthusiast Array orlandofuriosoo PC Specs
    orlandofuriosoo PC Specs
    MotherboardMaximus XI Hero (WIFI)
    ProcessorIntel I7 9700k
    Memory (part number)F4-3200C16D-32GTZR (32gb Total) 16gb G-Skill Trident Z RGB DDR4-3200 CL 16 (X2)
    Graphics Card #1Nvidia RTX 2080
    MonitorAsus PG279Q 1440p 144hz
    Storage #1Samsung 970 Evo SSD
    Storage #2Samsung 850 Pro SSD
    CPU CoolerRyuo 240 AIO
    CaseNZXT H700I
    Power SupplyCorsair RM850X 850 W
    Keyboard Logitech G513
    Mouse Logitech G502 Lightspeed
    Headset Lucid Sounds LS 40
    Mouse Pad Logitech Power Play
    Headset/Speakers Logitech G560
    OS Windows 10 Pro "64" 20H2
    Network RouterAsus RT_AX86U
    Accessory #1 Logitech HD Pro Webcam C920
    Accessory #2 WD MY Book 3TB HDD
    Accessory #3 Xbox One Controller
    orlandofuriosoo's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    10
    Posts
    26

    Quote Originally Posted by Gofran View Post
    for me it happens every 2 or 3 seconds quick flash
    Same here, Also noticed my PC isint recognizing my AIO as an external drive. Same for everyone else? Not sure why they did that in the first place

  6. #6
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    330

    Quote Originally Posted by orlandofuriosoo View Post
    Same here, Also noticed my PC isint recognizing my AIO as an external drive. Same for everyone else? Not sure why they did that in the first place
    oh yeah here to no external device

  7. #7
    ROG Enthusiast Array orlandofuriosoo PC Specs
    orlandofuriosoo PC Specs
    MotherboardMaximus XI Hero (WIFI)
    ProcessorIntel I7 9700k
    Memory (part number)F4-3200C16D-32GTZR (32gb Total) 16gb G-Skill Trident Z RGB DDR4-3200 CL 16 (X2)
    Graphics Card #1Nvidia RTX 2080
    MonitorAsus PG279Q 1440p 144hz
    Storage #1Samsung 970 Evo SSD
    Storage #2Samsung 850 Pro SSD
    CPU CoolerRyuo 240 AIO
    CaseNZXT H700I
    Power SupplyCorsair RM850X 850 W
    Keyboard Logitech G513
    Mouse Logitech G502 Lightspeed
    Headset Lucid Sounds LS 40
    Mouse Pad Logitech Power Play
    Headset/Speakers Logitech G560
    OS Windows 10 Pro "64" 20H2
    Network RouterAsus RT_AX86U
    Accessory #1 Logitech HD Pro Webcam C920
    Accessory #2 WD MY Book 3TB HDD
    Accessory #3 Xbox One Controller
    orlandofuriosoo's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    10
    Posts
    26

    Quote Originally Posted by Gofran View Post
    oh yeah here to no external device
    I just downgraded back to 107 and back to the normal aura live dash software. I ended up getting burn in on my aio screen even with the screen changing constantly to show my pc temps and volt display so a half second flicker isint gunna prevent that if icons that are on 5 seconds at a time are burning in. Plus the armoury crate software is seamless but i cant have any setting but static without my Cpu usage going up to 10%. till they fix all that ill leave my stuff be. bad enough i had to system restore it since it doesnt uninstall everything
    Last edited by orlandofuriosoo; 01-08-2020 at 03:07 PM.

  8. #8
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    330

    Hmm its sad to hear i am seeing today that corsair icue works with asus maybe this wil be start for better

  9. #9
    ROG Enthusiast Array Grischkow PC Specs
    Grischkow PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI CODE
    ProcessorIntel Core i7-9700K
    Memory (part number)32 GB Corsair Vengeance LPX DDR4-3000
    Graphics Card #1ROG-STRIX-RTX2080TI-O11G-GAMING
    MonitorROG SWIFT PG348Q
    Storage #1SSD 1TB 970 PRO PCIe M.2
    Storage #2SSD 0,5TB 960 EVO PCIe M.2
    CPU CoolerROG RYUJIN 360
    Casebe quiet! Dark Base 700 - Midi Tower
    Power Supplybe quiet! Pure Power 9 700W
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse ROG Gladius II
    Headset HyperX Cloud II and Rode NTUSB
    Mouse Pad ASUS ROG SHEATH
    OS Windows 10 Pro
    Grischkow's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Reputation
    10
    Posts
    28

    same here after update fw to 0204

  10. #10
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    hello there

    had my screen working perfectly

    however after updating to the new firmware 0204 ======> the screen starts flicking same as you described


    seems its firmware 0204 issue


    hope it gets fixed

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •