Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    ROG Guru: White Belt Array Al3xG PC Specs
    Al3xG PC Specs
    MotherboardB360-F Gaming
    Processori7-8700
    Graphics Card #1Strix 3080 OC
    Monitor27UK650 4k
    Power Supply750w
    Keyboard Strix Flare
    Mouse Gladius 2 Origin
    Headset Delta C
    Mouse Pad Balteus
    OS Win 10 20H2
    Accessory #1 Aura Terminal

    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    13
    Posts
    103

    EMPTY TABS Armoury Crate B360-F Gaming

    This software still does not work for me. It passed over an year since i tried to reinstall it time by time but tabs still empty. No update progress at all. My devices tabs just empty. It doesn't load anything but crate detects devices and aura tab works fine! When i finally able to use it? This SW is pure nightmare. Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2020-10-17 125533.png 
Views:	0 
Size:	411.7 KB 
ID:	86531Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2020-10-17 125553.png 
Views:	0 
Size:	490.3 KB 
ID:	86532Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2020-10-17 125953.png 
Views:	0 
Size:	132.3 KB 
ID:	86533

  2. #2
    ROG Guru: White Belt Array Al3xG PC Specs
    Al3xG PC Specs
    MotherboardB360-F Gaming
    Processori7-8700
    Graphics Card #1Strix 3080 OC
    Monitor27UK650 4k
    Power Supply750w
    Keyboard Strix Flare
    Mouse Gladius 2 Origin
    Headset Delta C
    Mouse Pad Balteus
    OS Win 10 20H2
    Accessory #1 Aura Terminal

    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    13
    Posts
    103

    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 3.1.6.0
    ROG Live Service 1.1.6.0
    AURA Service (Lighting Service) 3.04.22
    Armoury Crate lite service 3.1.5
    ASUS AIOFan HAL 1.1.14
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.0.68.0
    ASUS Keyboard HAL 1.01.27
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.35
    ASUS Mouse HAL 1.1.0.27
    ASUS MousePad HAL 1.0.2.3
    AacAudioHal 1.02.12
    GALAX GAMER RGB 1.00.02

  3. #3
    ROG Guru: White Belt Array Al3xG PC Specs
    Al3xG PC Specs
    MotherboardB360-F Gaming
    Processori7-8700
    Graphics Card #1Strix 3080 OC
    Monitor27UK650 4k
    Power Supply750w
    Keyboard Strix Flare
    Mouse Gladius 2 Origin
    Headset Delta C
    Mouse Pad Balteus
    OS Win 10 20H2
    Accessory #1 Aura Terminal

    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    13
    Posts
    103

    Who's got the answer to the problem? Anyone?

  4. #4
    ROG Guru: White Belt Array Al3xG PC Specs
    Al3xG PC Specs
    MotherboardB360-F Gaming
    Processori7-8700
    Graphics Card #1Strix 3080 OC
    Monitor27UK650 4k
    Power Supply750w
    Keyboard Strix Flare
    Mouse Gladius 2 Origin
    Headset Delta C
    Mouse Pad Balteus
    OS Win 10 20H2
    Accessory #1 Aura Terminal

    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    13
    Posts
    103

    Guys! I again decided to reinstall the OS to check whether it works or not. I did it several times throughout the year to check if it worked, but the device tabs did not load. I did not change any hardware. But OMG now after reinstallation everything works! I have already lost hope of seeing Aura working on my system! Thanks to the developers that despite the fact that the software has so many problems, they still try to fix it! I will keep my fingers crossed that future updates don't break anything!
    Last edited by Al3xG; 10-25-2020 at 08:30 AM.

  5. #5
    ROG Guru: White Belt Array Al3xG PC Specs
    Al3xG PC Specs
    MotherboardB360-F Gaming
    Processori7-8700
    Graphics Card #1Strix 3080 OC
    Monitor27UK650 4k
    Power Supply750w
    Keyboard Strix Flare
    Mouse Gladius 2 Origin
    Headset Delta C
    Mouse Pad Balteus
    OS Win 10 20H2
    Accessory #1 Aura Terminal

    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    13
    Posts
    103

    Del
    Last edited by Al3xG; 10-31-2020 at 11:24 AM.

  6. #6
    ROG Guru: White Belt Array Al3xG PC Specs
    Al3xG PC Specs
    MotherboardB360-F Gaming
    Processori7-8700
    Graphics Card #1Strix 3080 OC
    Monitor27UK650 4k
    Power Supply750w
    Keyboard Strix Flare
    Mouse Gladius 2 Origin
    Headset Delta C
    Mouse Pad Balteus
    OS Win 10 20H2
    Accessory #1 Aura Terminal

    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    13
    Posts
    103

    The developers broke Aura sync by update as i thought

    I don't have words for this. I even restored my backup OS image with working Aura to investigate what happened again. The developers just broke it. Armory crate silently selfupdating this module- AURA lighting effect add-on . After that the Aura sync tab is immediately empty, no devices at all. Who is got the same issue? Or i am the only crazy man who tries to make it work?

    Its a real crap. No hope for this SW till developers put out hands from their asses. It seems it will never happen.
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos 2020-10-31 161000.png  

    2020-10-31 162435.png  

    2020-10-31 161041.png  


  7. #7
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    17

    Hi, I have to report same problem here.... started today morning. I wanted to change my RGB color settings and tab "Sync devices" was empty. If I click on tab "Aura effects" then Armoury crate inmediatelly crash.

    see screenshot:
    Click image for larger version. 

Name:	aura.JPG 
Views:	0 
Size:	39.4 KB 
ID:	86699

    I tried to figure out what happened... So I reinstall Armoury crate and on first launch Armoury crate showed few device but not all of them!!! RAM device is missing!
    see this screenshot:
    Click image for larger version. 

Name:	aura2.JPG 
Views:	0 
Size:	41.5 KB 
ID:	86700

    After restart of Armoury crate Sync devices are again empty. So I think it is related to RAM rgb!

    My setup:
    MB: B-350-f gaming
    RAM: Corsair Vengeance RGB LED 16GB (2x8GB) DDR4 3000]
    VGA: ASUS GeForce ROG STRIX-GTX1070
    Mouse: ASUS ROG Gladius II Origin
    Keyboard: ROG claymore

    I found workarroud... Armory create was unnistaled. And now I using very OLD "Lighting_Control_1.07.79" under this program RGB working as expected.

    see this screenshot:
    Click image for larger version. 

Name:	aura3.JPG 
Views:	0 
Size:	122.0 KB 
ID:	86701

    BUT Im not able to configure my devices like a mouse, keyboard or MB... because for this you need armory crate...

    So it seems that this problem was caused some new update of armoury crate (aura part probably). I spent many hours of investigation... (thank you Asus...). So I hope this will be fixed ASAP.
    Last edited by NeoPlex; 10-31-2020 at 03:13 PM.

  8. #8
    ROG Junior Member Array Fastback85 PC Specs
    Fastback85 PC Specs
    Laptop (Model)ASUS T101HA
    MotherboardROG STRIX B450-E GAMING
    ProcessorAMD Ryzen 5 2600x
    Memory (part number)32 GB DDR4 1600 G.Skill
    Graphics Card #1ROG Strix RX VEGA56 OC edition 8GB
    MonitorROG Strix XG27VQ
    Storage #1Corsair Force MP510
    CPU CoolerAMD Wraith Max RGB
    CaseCorsair Carbide SPEC-03
    Power SupplyCorsair CS650M
    Keyboard ROG Claymore
    Mouse ROG Spatha
    Headset ROG Strix Fusion 300
    Mouse Pad ROG Sheath
    OS Windows 10 Professional
    Network RouterASUS RP-AC68U

    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Same exact issue here.

    Two days ago Armoury Crate was running (almost) fine, but today the "Aura" tab didn't show anything.

    Also, starting today my Claymore no longer lights-up at Windows startup.

  9. #9
    ROG Guru: White Belt Array Al3xG PC Specs
    Al3xG PC Specs
    MotherboardB360-F Gaming
    Processori7-8700
    Graphics Card #1Strix 3080 OC
    Monitor27UK650 4k
    Power Supply750w
    Keyboard Strix Flare
    Mouse Gladius 2 Origin
    Headset Delta C
    Mouse Pad Balteus
    OS Win 10 20H2
    Accessory #1 Aura Terminal

    Join Date
    Jun 2018
    Reputation
    13
    Posts
    103

    Hi! I don't have any RGB ram. This issue definitely on the SW side. They update Add-on module and it stopped detecting all devices in aura sync tab! The issue happened today as i remember. So you always able to install armoury 2 sw to configure your mouse and kb. But installing the old aura is not recommended because it may conflict to new Crate and only full OS reinstall will help.

  10. #10
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    17

    Yeah I know... if I have old aura then armoury not working at all... but now Armoury is not working anyway because of this bug. Asus doesnt have QA or.. ? This update shouldnt be released at all

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •