Results 1 to 5 of 5

Hybrid View

  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    AX-11000 keeps losing connection many times a day

    AX-11000 keeps losing connection many times a day

    tried to factory reset, didn't help.

  2. #2
    ROG Enthusiast Array bogdi1988 PC Specs
    bogdi1988 PC Specs
    Laptop (Model)2019 Macbook Pro 15.6 / Pixelbook
    MotherboardAsus Zenith Extreme II
    ProcessorAMD Threadripper 3970x
    Memory (part number)F4-3600C18D-32GTZN x2
    Graphics Card #1AMD Radeon VII + EKWB waterblock
    MonitorSamsung 49" CHG90
    Storage #12x MyDigitalSSD BPX Pro 500GB RAID 0
    Storage #24x Sabrent Rocket 4.0 1TB RAID 0
    CPU CoolerWatercool Heatkiller IV
    CaseCorsair 1000D
    Power SupplyCorsair AX1600i
    Keyboard Ergodox EZ Glow
    Mouse Corsair Ironclaw
    Headset Sennheiser Momentum 3
    Mouse Pad Razer Goliathus Speed Extended
    Headset/Speakers Samsung HW-K460
    OS Windows 10 Pro for Workstation
    Network RouterASUS GT-AX11000

    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    11
    Posts
    43

    try the latest firmware that just came out yesterday

  3. #3
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    10
    Posts
    26

    I tried this update and it was the worst of all the updates so far. It would not run for more than an hour without suddenly deciding there is no internet connection. 6436 seems to be the most stable at this time so I went back to it. Had not had to reboot for over a month until 7979. Huge problems, had to reboot 4 times in 3 hours.

  4. #4
    ROG Guru: Yellow Belt Array Sprayingmango PC Specs
    Sprayingmango PC Specs
    Laptop (Model)Late 2017 MacBook Pro 15"
    MotherboardRampage VI Extreme X299
    Processori9 7900X
    Memory (part number)G-Skill Trident Z RGB 3600 32GB
    Graphics Card #1EVGA 2080Ti XC Ultra
    Graphics Card #2EVGA 2080Ti XC Ultra
    MonitorTriple Asus PG27UQ G-Sync
    Storage #1Samsung 970 Evo 2TB NVME
    Storage #2Samsung 970 Evo 1TB NVME
    CPU CoolerCorsair H150i Pro RGB
    CaseCorsair 1000D
    Power SupplyCorsair AX1600i
    Keyboard Logitech G910
    Mouse Logitech G Pro Lightspeed
    Headset No...just no. Sennheiser HD650s w/ Schitt Stack
    Mouse Pad Logitech PowerPlay
    Headset/Speakers Denon 7.2 Atmos w/ Polk Signature Series
    OS Win10 Pro 1809
    Network RouterAsus Rog Rapture GT-5300

    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    188

    I had to roll back to .6436 and disable the 160MHz option for the 5G radios. They lose connection multiple times a day at random.

  5. #5
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2020
    Reputation
    10
    Posts
    4

    mine was doing this for weeks until i unplugged my modem for 40 mins to allow the vdsl to resync and it hasnt dropped once since ....

    turned out it was my pppoe connection and not the router at all....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •