Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    New ROGer Array liluzg's Avatar
    Join Date
    Jan 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Asus rog strix g audio out of sync

    Hello,

    I have no idea where to post this. I am a new user and every time I tried posting my problem on this forum I get access denied...so I apologize if this is the wrong way to do it. I also tried posting a photo of my problem but denied as well.
    Anyway...

    I recently bought Asus Rog Strix G G731GU

    Intel(R) Core(TM) i5-9300H CPU @ 2.40GHz 16GB RAM
    NVIDIA GeFore GTX 1660 Ti @ 6GB (192bit)

    Win 10 pro

    at first it worked fine and then I noticed that the sound is out of sync. When I play youtube video, for example, after few minutes the sound is late about a second but after an hour it's late to 2-3 seconds. It's extremely annoying at this point.

    I tried:
    - updating windows
    - updating ALL the drivers
    - updated BIOS to latest version
    - chipset too
    - I put "high performance" in power and battery settings. For some reason windows keeps switching to "balanced" so I set it to "high" again trough device manager settings and now that's the only option
    - I disabled CPU throttling
    - Sound troubleshooter didn't find anything as well
    - under sound settings I disabled audio enchantments and "allow applications to take exclusive control of this device"
    - checked registry for errors - non found

    At this point I was desperate and thought maybe I installed something that I shouldn't have so I reinstalled windows again and the problem is still here.
    I don't know what to do. Can someone please please HELP ME!
    Last edited by liluzg; 02-02-2020 at 12:44 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •