Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Armoury Crate not saving settings

    Need a bit of help guys,

    I am using armoury crate to change the DPI of my Gladius II mouse. I am happy with my settings etc but there isnt a save button? I assumed it automatically saves, so when I close the programme and turn my computer off I expect to keep the settings I have chosen. But when I reboot guess what, the DPI settings have reverted back to the standard setting.

    I thought this was a problem with the software so I tried a different setting as far as the Aura goes, This saved and when rebooting my PC the settings on the Aura of the mouse stayed the same but the DPI changed back!

    Is there somthing I am doing wrong? I really dont want to have to go into armoury crate every time i turn my pc on to change my DPI. In fact if this is the case I will be buying a different mouse for sure.

    Cheers in advance for your help

  2. #2
    ROG Guru: Orange Belt Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    19
    Posts
    272

    Quote Originally Posted by W33_GUF View Post
    Need a bit of help guys,

    I am using armoury crate to change the DPI of my Gladius II mouse. I am happy with my settings etc but there isnt a save button? I assumed it automatically saves, so when I close the programme and turn my computer off I expect to keep the settings I have chosen. But when I reboot guess what, the DPI settings have reverted back to the standard setting.

    I thought this was a problem with the software so I tried a different setting as far as the Aura goes, This saved and when rebooting my PC the settings on the Aura of the mouse stayed the same but the DPI changed back!

    Is there somthing I am doing wrong? I really dont want to have to go into armoury crate every time i turn my pc on to change my DPI. In fact if this is the case I will be buying a different mouse for sure.

    Cheers in advance for your help
    can u try disabling fast boot in windows and try again

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •