Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    New ROGer Array revealed PC Specs
    revealed PC Specs
    MotherboardROG STRIX Z390-F Gaming
    ProcessorIntel Core i9 9900 k
    Memory (part number)4x G.Skill Trident Z RGB 3200 Mhz (F4-3200C16-8GTZR) = 32 GB
    Graphics Card #1msi Geforce GTX 1070 Gaming Z 8G
    Sound CardOnboard
    Monitor2x Omen by HP 27 Display (gsync)
    Storage #1NVMe 970 Evo Plus 500 GB
    Storage #2NVMe 970 Evo Plus 500 GB
    CPU CoolerAsetek 570LXL 240 M
    CasePhanteks Enthoo Evolv X (RGB, tempered glas)
    Power Supply650 Watt be quiet! Dark Power Pro 11 Modular 80+ Platinum
    Keyboard Roccat Horde AIMO
    Mouse Logitech G502
    Headset Logitech G430
    Mouse Pad Sharkoon Fireglider Gaming
    Headset/Speakers Logitech Z623
    OS Windows 10
    Network RouterAVM
    Accessory #1 Lian Li Strimer RGB cable 24 Pin 20 cm
    Accessory #2 GMX RL-300 Rainbow RGB Fans, Set of 3 pcs. 120 mm
    Accessory #3 Phantecs PCI-E riser for vertical GPU mount.
    revealed's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Question Armoury Crate - default effect after a szenario?

    Hello,

    First im describing a bit:
    I am using armoury crate 2.6.4.0 to control the RGB stuffs. When i open the program, i click on aura sync and set a static color there as i want a certain subtile constant color tone. But when i lets say startup ai suite i configured a szenario profile that it indicates the temperature. Another for: "When i start VLC it goes with the sound". And when i play let's say assassins creed odyssey it does sort of rainbow effect. So far so good.

    Question #1
    But when i exit these programs (assume i do that fully) i want it to return to the static certain ambient color i prefer. It doesn't. Where or how can i set this?

    Question #2
    Why does the armoury crate app always override the stealth mode setting? When i shut down the computer i want LED to be lit. But whenever i fire up Armoury Crate in windows the Mainboard RGB is back on pulsing. At least the addstrips and RAM stays off. Where can i set this to stick with stealth mode and or in other words make it honor the UEFI/Firmware/BIOS settings - whatever it is called nowadays.

    Thx for the info.

    Greetings.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •