Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by martin1974A View Post
    I just post the link to the image error bug:
    https://i.pinimg.com/originals/64/08...1877667fe8.jpg
    Just to confirm, I'm seeing the same bug, Ubuntu 20, kernel 5.8.0.

  2. #12
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2019
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Confirmed

    I can confirm. I'm using Arch Linux with 5
    8.14 kernel. I had just upgraded from a rampage iv black.

    Quote Originally Posted by micboule View Post
    Hi,

    I'm surprised that no one has replied yet.

    Does that mean that no one is using Linux with Asus Zenith II Extreme?

    Or maybe, it's only me who's having this problem?

    I have the same problem as this post in the link below.
    https://askubuntu.com/questions/1204...a5d1092ab0a730

    Any help would be very appreciated. As for now, I'm not able to run any other OS, just Windows.

  3. #13
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2020
    Reputation
    10
    Posts
    2

    I can confirm. I'm using Arch Linux with 5
    8.14 kernel. I had just upgraded from a rampage iv black.
    I'm not sure if that error is just cosmetically.

    Audio works with the stereo profile, 5.1 analog is broken atm.

  4. #14
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Reputation
    10
    Posts
    1

    have the same issue with Kernel 5.11.4 on archlinux and Bios v1402

  5. #15
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2020
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Alternate approach

    I was going to convert my Zenith II Extreme Alpha which is currently running Windows 10 to have a Linux drive for Machine Learning work. I have a RTX 2080 ti GPU installed. When I ran into the boot errors already mentioned in this thread, I looked into WSL 2. I'm currently running Ubuntu 20.04.02 LTS in WSL and kernel version 5.10.16.3-microsoft-standard-WSL2. You don't get a Ubuntu desktop interface with this method, only a terminal window. But for my machine learning work it seems to work fine.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •