Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ROG Guru: Yellow Belt Array Sverre PC Specs
    Sverre PC Specs
    MotherboardAsus Maximus X Formula
    ProcessorIntel Core i7-8700K
    Memory (part number)CMD16GX4M4B3200C15
    Graphics Card #1ROG Poseidon GeForce® GTX 1080 Ti
    Graphics Card #2ROG Poseidon GeForce® GTX 1080 Ti
    Monitor1 x Asus 27" LED FreeSync MG278Q + 2 x Benq XL2420T
    Storage #1C-drive: Samsung 960 EVO 250GB M.2 PCIe SSD
    Storage #2D-drive: Force Series LS 480GB
    CPU CoolerEK-Supremacy MX
    CaseCooler Master Cosmos C700P
    Power SupplyCorsair AX1500i
    Keyboard Corsair Gaming K95 RGB PLATINUM
    Mouse Corsair Gaming M65 Pro RGB FSP
    Headset Logitech G930
    Mouse Pad Built into the computer table
    Headset/Speakers Logitech z906
    OS Windows 10 pro 64-bit
    Network RouterZyxel P8702N
    Accessory #1 Several HDD’s 1, 2 and 3 TB
    Accessory #2 Aquaero 6xt + a lot of water cooling stuff.
    Accessory #3 UPS BlueWalker PW UPS VI 2200 SH

    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    10
    Posts
    145

    Where is USB Port #0010?

    Asus Maximus X Formula

    I've tried to find a drawing that shows the USB layout with port numbers, but I can't find any.

    I've got the "ordinary" problem with unknown USB device that we all get from time to time, and I thought the easiest way to fix it is to find out what the heck is connected to that USB port, but since disconnecting all my USB devices doesn't fix the problem need to know exactly what device this is, thus I need to find the port in question.
    Last edited by Sverre; 02-23-2020 at 04:01 PM.
    [/URL]

  2. #2
    ROG Guru: Yellow Belt Array Sverre PC Specs
    Sverre PC Specs
    MotherboardAsus Maximus X Formula
    ProcessorIntel Core i7-8700K
    Memory (part number)CMD16GX4M4B3200C15
    Graphics Card #1ROG Poseidon GeForce® GTX 1080 Ti
    Graphics Card #2ROG Poseidon GeForce® GTX 1080 Ti
    Monitor1 x Asus 27" LED FreeSync MG278Q + 2 x Benq XL2420T
    Storage #1C-drive: Samsung 960 EVO 250GB M.2 PCIe SSD
    Storage #2D-drive: Force Series LS 480GB
    CPU CoolerEK-Supremacy MX
    CaseCooler Master Cosmos C700P
    Power SupplyCorsair AX1500i
    Keyboard Corsair Gaming K95 RGB PLATINUM
    Mouse Corsair Gaming M65 Pro RGB FSP
    Headset Logitech G930
    Mouse Pad Built into the computer table
    Headset/Speakers Logitech z906
    OS Windows 10 pro 64-bit
    Network RouterZyxel P8702N
    Accessory #1 Several HDD’s 1, 2 and 3 TB
    Accessory #2 Aquaero 6xt + a lot of water cooling stuff.
    Accessory #3 UPS BlueWalker PW UPS VI 2200 SH

    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    10
    Posts
    145

    I'm wondering if it could be the USB port marked BIOS since the 3 next to it are 7, 8 and 9. But there's nothing connected to that USB port.
    [/URL]

  3. #3
    ROG Guru: Yellow Belt Array Sverre PC Specs
    Sverre PC Specs
    MotherboardAsus Maximus X Formula
    ProcessorIntel Core i7-8700K
    Memory (part number)CMD16GX4M4B3200C15
    Graphics Card #1ROG Poseidon GeForce® GTX 1080 Ti
    Graphics Card #2ROG Poseidon GeForce® GTX 1080 Ti
    Monitor1 x Asus 27" LED FreeSync MG278Q + 2 x Benq XL2420T
    Storage #1C-drive: Samsung 960 EVO 250GB M.2 PCIe SSD
    Storage #2D-drive: Force Series LS 480GB
    CPU CoolerEK-Supremacy MX
    CaseCooler Master Cosmos C700P
    Power SupplyCorsair AX1500i
    Keyboard Corsair Gaming K95 RGB PLATINUM
    Mouse Corsair Gaming M65 Pro RGB FSP
    Headset Logitech G930
    Mouse Pad Built into the computer table
    Headset/Speakers Logitech z906
    OS Windows 10 pro 64-bit
    Network RouterZyxel P8702N
    Accessory #1 Several HDD’s 1, 2 and 3 TB
    Accessory #2 Aquaero 6xt + a lot of water cooling stuff.
    Accessory #3 UPS BlueWalker PW UPS VI 2200 SH

    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    10
    Posts
    145

    Ok, I've found it. It's the one marked BIOS. The damned thing is that even if I disable it, it will "find it", again and again. When I check Aida64 it is found as "No device connected". So it's obviously a ghost-driver or whatever they call these things. I had to disable the sound for that event to none, and deny explorer from giving notifications. That way there's no visual or audible warnings, which is ok, as I don't actually need to be warned if I connect and re-connect the mouse or whatever, and if something doesn't work, I can easily enough open Device Manager and check.
    [/URL]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •